Özel Adatıp Hastanesi “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü Kutladı

Şehrimizin ilk özel sağlık kuruluşu olan Özel Adatıp Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel aktivitelerle, kadınlara destek vermeye devam etti.
Ali ARICI Ali ARICI

Özel Adatıp Hastanesi Genel Direktörü Yaşarbir Bilgin ve Başhekimi Dr. İlke Er, tek tek bütün birimleri gezerek kadın doktor ve çalışanlar ile, hastane içinde bulunan kadın hasta ve hasta yakınlarına pembe karanfiller dağıtarak, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutladı. Genel Direktör Yaşarbir Bilgin, “Bütün kadınlarımızın her günleri kutlanmaya değer. Biz Adatıp ailesi olarak, kadınlarımıza sağlık konusunda elimizden gelen desteği vermeye devam ediyoruz. Onlara hayatın her aşamasında eşitlikçi olmak adına destek vermeli, her birimiz elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız.” dedi.

Üniversiteliler Zİyaret Etti


Sakarya Üniversitesi, Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği olan “1907 Ünifeb FB”den 20 kişilik bir öğrenci grubu da Özel Adatıp Hastanesi’ni ziyaret ederek, hastaların, hasta yakınlarının ve kadın çalışanların “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutladı. Kadınlara karanfiller dağıtan üniversiteliler, hasta ve hasta yakınları ile sohbet ederek, onlara kendileri hakkında bilgiler verdi. 


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs