Geyve Yetimlere Sahip Çıkıyor

Geyve Belediyesi Meclisi'nin oy birliğyle aldığı yetimlere harçlık projesinin ilk ödemesi yapıldı. Başkan Kaya sosyal medya hesabından yetim ve öksüzlere sahip çıkalım çağrısı yaptı.

Ali ARICI Ali ARICI

İlçede oluşturulan komisyon tarafından tesbit edilen yetim ve öksüz çocukların harçlıkları banka hesabına yatırıldı.Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya sosyal medya hesabından yetim öksüzlere destek için çağrı yaptı. TEB Geyve Şubesinden açılan hesap numarasını takipçileriyle paylaşan Başkan Kaya yetim ve öksüze sahip çıkmanın anlam ve önemini belirten hadilserle çağrısını güçlendirdi. 


Başkan Kaya sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda ^^ Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyuruyor ki, ^^ Bir kimse sırf Allah rızası için bir yetimin başını okşarsa elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap yazılır. Yine Resulullah (s.a.v) üç yetim yavrunun ihtiyaçlarını karşılayan kişinin, gecelerini ibadet, gündüzlerini oruçla geçiren ve her şeyini feda ederek gece-gündüz Allah yolunda koşan kişi gibi sevab kazanacagını beyan etmiştir^^.


Yardım yapmak isteyenlerin doğrudan bankaya giderek sosyal yardım hesabı olan TEB Geyve Şubesi, TR77 0003 2000 0051 4228 91 İBAN numarasına yatırabileceklerini ifade ederek ^^ Sizlerin katkılarıyla Geyve ilçemizde, komisyon tarafından belirlenen kriterlere uyan yetimlerimiz maaşlarını almaya başladı. İnşaallah yetim kardeşlerimize her ay düzenli olarak ödeme yapacagız. Bu projenin belediye kanalı ile yapılaca olması bize ayrı br gurur kaynağı. Bağışlarınızla ilçemizdeki yetimlere hep birlikte sahip çıacağız^^ dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs