ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu (Sağlık Meslek) Lisesi öğrencileri Çanakkale Şehitlerimizi büyük bir coşkuyla andı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Okulun Kültür Edebiyat Kulübünün hazırladığı anma programını öğrencilerden Melike Şenol ve Mustafa Can Özkan sundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Meslek Dersleri öğretmeni Kübra Kanoğlu yaptı.

11-A sınıfından Rana İclal Bağcıoğlu Kahraman Mehmetçik, Zehra Toprak Selam Olsun Şehitlere, 11-B sınıfından Sinan Tuncer Çanakkale Geçilmez, 9-B sınıfından Berra Güleç Çanakkale Destanı adlı şiirleri okudular.

Öğretmenlerden Ayşegül Ayturunç ve Kübra Kanoğlu; 11- B sınıfından Emine Avcı, Aleyna Yeşilbaş, Sevilay Sayan, Sinan Döner, Bünyamin Güneş ve Enes Turan; Ömer Yusuf Kaçmaz’ın sazı, 9-A sınıfından Samet Livçalkan’ın gitarı eşliğinde Çanakkale İçinde Aynalı Çarşı türküsünü söylediler.

Okul müdürü Metin Çil, şehitlerin aziz hatırası için öğrenciler arasında düzenlenen bilek güreşi müsabakasında, kızlar arasında bilek güreşi birincisi 9-B sınıfından Duygu Kaya ve erkekler arasında bilek güreşi birincisi 11-B sınıfından Ömer Yusuf Kaçmaz’a hediyelerini verirken özetle şunları söyledi:

Çanakkale Savaşı, analarımızın yüreği, Mehmetçiklerin bükülmez bileği sayesinde kazanıldı. 18 Mart Çanakkale, Kurtuluş savaşı ve 15 Temmuz Milli İrade şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Rengini şehitlerimizin kanından alan bayrağımızın, dünyanın en güzel milli marşı olan İstiklal Marşımızın kıymetini bilelim. Çanakkale geçilmedi ve asla geçilemeyecektir. Bu vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden kadın erkek tüm Mehmetçiklerimize layık olalım.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs