GEYVE'DE OKULLAR HAYAT OLDU

Geyve Milli Eğitim Müdürlüğü, "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında Geyve Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü ile protokol imzaladı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN



Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan ve Orman İşletme Müdürü Mustafa İşçioğlu arasında imzalanan; Okullar Hayat Olsun projesini Geyve Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Akkuş ve Elvanbey Anadolu Lisesi müdürü Alaattin Özdin hazırladı.

Geyve Anadolu Lisesi ve Elvanbey Anadolu Lisesi müdürleri hazırladıkları projeyle şu kurumlarla iş birliği içinde olacaklarını belirtti: Geyve Belediye başkanı Murat Kaya ile Okullar Hayat Olsun, SAÜ Geyve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nermin Akyel ile Eğitimde İşbirliği, Geyve Kızılay Derneği başkanı Recep Tosun ile Kan Bağışı ve fakir öğrencilere yardım, Geyve Esnaf Odası başkanı İsmail Bulur ile Okulumuzun Hamisi Var.

Geyve Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Akkuş, Akdoğan Ortaokulunu Kardeş Okul kabul ettik. Ayrıca Erkut Giyim sahibi Erkut Yalçın okulumuza hami oldu. Elvanbey Anadolu Lisesi müdürü Alaattin Özdin de Doğan Konfeksiyon sahibi Sedat Aydemir'in okullarına hami olduğunu belirtti. Okul müdürleri; okullarına maddi ve manevi konularda yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ettiler.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs