Madde Bağımlılığı Dertlere Deva Değildir

Geyve Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü; Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, aile eğitimi programı kapsamında "Madde kullanım riski ve madde bağımlılığından korunma "konferansı düzenledi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN



Geyve İmam-Hatip Lisesi salonunda düzenlenen konferansa Milli Eğitim Müdürlüğü şefi Ercan Özen, okul müdürleri Mehmet Çetin, Alaattin Özdin, Mehmet Fuat Acarlı, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.

Aile ve Toplum Hizmetleri Birimi, Aile Eğitimcisi Elif Teke, yaptığı konuşmada şunları söyledi: Çocuklar duyduklarını değil, gördüklerini örnek alır. Çocuklarınıza kötü örnek olmayın. Bunun için onların gözü önünde içki sigara içmeyiniz.

Gençler, uyuşturucu kullanırsam; dertlerimi unutur, neşem artar zannediyor. Ama hiç de öyle olmuyor. Bir kereden bir şey olmaz, ben bağımlı olmam diye başlayanlar, bağımlı oluyor ve yakasını kurtaramıyor. Bunun için asla başlanmamalıdır. Sayın veliler, çocuklarınızla arkadaş olup, dertleriyle dertleşip ve onları kazanmaya çalışın. Başı boş bırakırsanız uyuşturucu bağımlısı olur.

Madde kullanan ve tedavi olmak isteyen kişiler; Sakarya AMATEM (Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi) ile iş birliği yaparsa, bu dertten kurtulur.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs