Başkan Kaya'dan Esnafa Referandum Teşekkürü

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, esnaf ziyaretinde anayasa değişikliğinde yapılan halk oylamasında Geyvelilerin sandıkta iradesini yansıtmasından dolayı teşekkür etti.
Ali ARICI Ali ARICI

İlçe genelinde esnaf ziyaretlerini sürdüren Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Çarşı içi esnafını ziyaret ederek hem hayırlı işler temennisinde bulundu hem de 16 Nisanda yapılan anayasa değişikliği halk oylamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilen destek dolayı esnafa teşekkür etti. Geyvelilerin birlik ve beraberlikle güven duygusu içerisinde oyunu kullandığını belirten Başkan Kaya, halkın iradesiyle büyük Türkiye’nin geleceği, ileri demokrasiye tam anlamıyla geçmek için Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemine geçtiklerini ifade etti.


Başkan Kaya, Geyveliler her zaman olduğu gibi referandumda da kararını ve desteğini, Türkiye’den, Demokrasiden ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana gösterdikleri için teşekkür etti. 

 Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs