Geyve Sağlık Meslek Lisesi Eskişehir'de

Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(Sağlık Meslek) öğrencileri Eskişehir Anadolu Üniversitesini gezdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Okul müdürü Metin Çil ve Meslek Dersleri Öğretmeni Ayşegül Ayturunç rehberliğinde Anadolu Üniversitesini gezen öğrencilere; Fakültenin öğretim görevlisi Merve Nur Sarıyer, üniversiteyi tanıtıcı bilgi verdi. 

Merve Nur Sarıyer:" Herkes için en iyi meslek, sevdiği meslektir. Okulumuz; sağlık alanında çağın gereksinimlerine uygun, temel bilgi ve becerilerle donanımlı, ekip içinde uyumlu çalışan, analiz ve sentez yapabilen, insan ve hasta haklarına saygılı öğrenci yetiştirmektir. Mezunlarımız kamu ve özel sektör hastanelerinde, kliniklerinde çalışabilmekte ve isterlerse kendi iş yerlerini açabilmektedir. 

Sizlere YGS'de Eskişehir'i tercih etmenizi tavsiye eder, başarılar dilerim." dedi. 

Okul müdürü Metin Çil, Fakülte yetkililerine teşekkür etti. Öğrenciler daha sonra, okul müdürü ve öğretmenleriyle birlikte Eskişehir çarşısını, Balmumu Heykeller Müzesini, Masal Şatosunu ve Sualtı Dünyasını gezip, memnun bir şekilde Geyve'ye döndüler. 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs