İslam Oyunları için Uğur Kobaş Azerbaycan’da…

12.25 Mayıs tarihleri arasında 4. İslam oyunları Azerbaycan Bakü’de yapılacak. 24 spor branşında yapılacak oyunlara ülke olarak 337 sporcu ile katılacağız.

Ali ARICI Ali ARICI

Karate müsabakaları ise 13.14 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.


Avrupa, Dünya hakem kurul üyesi Uğur Kobaş13.14 Mayıs tarihleri arasında yapılacak müsabaka için 11 Mayıs tarihinde Azerbaycan’a hareket etti.


Dünya Karate federasyonu hakem kurulunun sorumlu olduğu turnuvada Uğur Kobaş dünya hakem kurul üyeleri Kuveytli, Mısırlı üyeler ile birlikte müsabakalardansorumlu olacak.


Dünya Karate federasyonu hakem kurul üyesi UğurKobaş “Geçen hafta sonu Kocaeli’nde büyükler Avrupa şampiyonası gibi önemli bir şampiyonayı bitirdik ve takım halinde başarılı olarak şampiyon olduk.


Sırada İslam oyunları var, ülkemiz için önemli bu oyunlara milli takımımızda tam kadro katılacak. Umarım Avrupa şampiyonasında gösterdiğimiz başarıyı Bakü’de tekrar eder ve 15 Mayıs’ta yurda mutlu döneriz.

 
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs