GEYVE SAĞLIK MESLEKTE MEZUNİYET TÖRENİ

Geyve Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinden (Sağlık Meslek Lisesi) 60 hemşire adayı mezuniyet kepini havaya attı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN



OKUL BAHÇESİNDE MEZUNİYET TÖRENİ

Geyve Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinin (Sağlık Meslek Lisesi) bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Aydın Bal, İlçe Müftüsü Ali Erhun, Geyve Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Akkuş, METEM müdürü Tekin Bayer, İmam-Hatip Lisesi müdürü Mehmet Çetin, Gazipaşa İmam-Hatip Ortaokulu müdürü Ali Arıcıoğlu, Atatürk Ortaokulu müdürü Sevgi Koçak, Kazımpaşa İlkokulu müdürü Remzi Şengül, Hasan Melih Can İlkokulu müdürü Cavit Aykan, öğretmenler,Okul Aile Birliği başkanı Şaban Tetik ve üyeleri Hüseyin Kavak, Recep Akkuş, Ayhan Sönmez ile çok sayıda veli katıldı.


60 BEYAZ MELEK

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programı; öğretmenlerden Şeref Bulut ve Ayşegül Ayturunç başarıyla sundu. Okul müdürü Metin Çil yapmış olduğu açılış konuşmasında özetle şunları söyledi: Altmış öğrencimizi hemşire adayı olarak mezun etmenin sevincini yaşıyoruz. Birer sağlık personeli olarak mezun olan değerli öğrencilerim, zaman ve şartlar ne olursa olsun görevinizi en iyi şekilde yapacağınıza inanıyoruz. Bundan sonraki yaşantınızda sağlık ve başarılar diliyoruz.


ELVEDA ÖĞRETMENİM

Mezun öğrenciler adına 12.sınıf öğrencisi Esranur Ören veda konuşması, uğurlama konuşmasını da 11.sınıftan Beyzanur Akkuş yaptı. Edebiyat öğretmeni Mehmet Aydoğan'ın yazdığı "Elveda Öğretmenlerim "şiirini 12.sınıftan Arife Yiğit okuyunca alkışlar semalara yükselirken, duygusal anlar yaşandı. 

Dört yıl boyunca sosyal ve sportif alanlarda okulu başarıyla temsil eden Güven Karanfil, Hakan Kaymakçı ve Gamzenur Yılmazer'e plaket verildi.

Mezun öğrencilerden Furkan Eroğlu bayrağı, 11.sınıf öğrencisi Sefa Atak'a; Handenur Aybaş da flamayı, Rana İclal Bağcıoğlu'na teslim etti. Öğrenciler, öğretmen Zülal Orhan eşliğinde meslek andını içtiler. Program, diplomaların verilmesi ve kep atma ile sona erdi. Okul idaresi, davetlilere ve öğrencilere pilav, ayran ikram etti.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber 


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs