Geyve Sağlık Meslekte Karne Töreni

Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu(Sağlık Meslek) Lisesinin karne töreninde duygusal anlar yaşandı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geyve Sağlık Meslek Lisesi bahçesinde düzenlenen karne törenine; okul müdürü Metin Çil, müdür yardımcısı Sezgin Kaya, öğretmenlerden Şeref Bulut, Yaşar Göksinir, Yakup Örün, Mehmet Kılıç, Mehmet Aydoğan, Ceyhun Özmen; Zülal Orhan, Hamiyet Bilgekul, Ayşe Önal, Ayşegül Ayturunç, Damlanur Elçelik, Kübra Kanoğlu, Esra Uçar öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul müdürü Metin Çil yapmış olduğu konuşmada özetle şunları söyledi: Sevgili öğrencilerimiz, karne notunuz ne olursa olsun, öncelikle ailenize, milletinize, vatanınıza hayırlı  birer insan olun. Sizlere ve öğretmen arkadaşlarıma iyi tatiller diliyorum.  


VALİNİN MESAJI OKUNDU

Sakarya valisi Sayın Hüseyin Avni Coş'un, öğrencilere gönderdiği mesajı okuyan öğretmen Zülal Orhan özetle şunları söyledi: 

Değerli yöneticiler, öğretmenler, veliler ve sevgili öğrenciler,

9 Haziran 2017 tarihi itibarıyla 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı’nı tamamlamış bulunuyoruz. Yıl boyunca göstermiş olduğunuz gayret ve çalışmaların karşılığı olan karne heyecanınıza yürekten katılıyorum.

Gelecek zamanlarımız, geçmiş zamanlarımızdan çok daha güzel olacaktır. Sakarya’mız, eğitimde de ayağa kalkmaya hazırdır. Vatanımıza, değerlerimize, demokrasiye her daim sahip çıkan, sahiplenmenin en üst noktasında destanlar yaratan necip milletimizin çalışkan evlatları, ülkemizi müreffeh yarınlara taşıyacaktır. Bu vesile ile tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyor, birlik beraberlik içerisinde barış, kardeşlik, sevgi ve huzur ikliminde nice Ramazanlara ulaşmalarını Yüce Allah’tan diliyor, çok değerli öğretmenlerimize, gözümüzün nuru, geleceğimizin teminatı evlatlarımıza iyi tatiller temenni ediyorum.


DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Okul müdürü Metin Çil, öğretim yılı boyunca  sosyal, kültürel ve sportif alanlarda düzenlenen yarışmalara katılıp dereceye giren öğrencileri; sınıf birincilerini ve diploma notuna göre ilk üçe giren öğrencileri tebrik edip çeşitli hediyeler verdi. Okul birincisi, yaş kütüğüne plaket çaktı.

Karneler, takdir, teşekkür, onur ve üstün başarı belgeleri dağıtıldı. Mezun olan öğrenciler, dört yıl beraber oldukları arkadaşları ve öğretmenleriyle vedalaşırken duygusal anlar yaşandı.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber 


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs