Alifuatşa Ortaokulunda Karne Töreni

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Cumhuriyet Savcısı Tacettin Aykol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan ve protokol Alifuatpaşa Ortaokulu öğrencilerine karne dağıttı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Alifuatpaşa İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine İlçe kaymakamı İlyas Memiş, Cumhuriyet Savcısı Tacettin Aykol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Okul müdürü Bahatdin Aydemir, İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Doğan ve kaymakam İlyas Memiş birer konuşma yaptı.

Kaymakam İlyas Memiş karne töreninde yaptığı konuşmada: Öğrencilerin tatilde dinlenmek ,eğlenmek ve gezip dolaşmalarının tabii hakları olduğunu fakat boş vakitlerini Kuran kurslarında ve kitap okumak gibi faydalı meşguliyetler içerisinde geçirmeleri konusunda tavsiyede bulundu. Eğitim öğretim döneminin ilçede genel olarak sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlanması dolayısıyla okul müdürleri ve öğretmenlere teşekkür ederek, sağlıklı ve huzurlu bir tatil geçirmelerini diledi.

Okuldaki program öğrencilerin yıl sonu gösterileri ve karnelerinin dağıtımı ile sona erdi.

Öğleden sonrada kaymakam İlyas Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan İmam Hatip Ortaokulunda 8. sınıfların karne dağıtım programına katılarak öğrencilerin karnelerini verdi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber 


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs