Geyve’deki Cinayette Ayrıntılar Ortaya Çıkıyor

Geyve’de Çamlık Mahallesi Muhtarı Yusuf Ayna (48) ve yeğeni Emre Ç.(29), akşam saatlerinde ormanlık alanda minibüs içerisinde otururken cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Kadir E.’nin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Muhtar Ayna olay yerinde hayatını kaybederken,...
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve’de Çamlık Mahallesi Muhtarı Yusuf Ayna (48) ve yeğeni Emre Ç.(29), akşam saatlerinde ormanlık alanda minibüs içerisinde otururken cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Kadir E.’nin pompalı tüfekli saldırısına uğradı.
Muhtar Ayna olay yerinde hayatını kaybederken, yeğeni Emre Ç., yoldan geçen bir araçla evinin önüne gitti.
Saldırgan Kadir E. ise kayıplara karıştı.

AYRINTILAR ORTAYA ÇIKIYOR 

Cinayetin ardından olay yerinde çekilen fotoğraflar olayın dehşetini gözler önüne sererken, perde arkası da aralanmaya başladı.
İddiaya göre Çamlık Muhtarı Yusuf Ayna ve Kadir E. gündüz saatlerinde ilçe merkezinde henüz bilinmeyen bir nedenden tartıştı.
Akşam saatlerinde ise taşımalı öğrenci servisi işi yapan Muhtar Ayna, minibüsüyle yeğeni Emre Ç.’yi alarak Bilek Kayası olarak bilinen ormanlık alana gitti.

Biraz sonra olay yerine traktörle gelen Kadir E., yanındaki pompalı tüfekle minibüsün önünden defalarca ateş etti.
Olay yerinden kaçtığı traktörü terk eden Kadir E.’nin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Olay yerinde çekilen görüntülerde ise öğrenci servis minibüsünün camlarının parçalandığı, içerideki alkol şişeleri ve çevreye yayılan kanlar olayın dehşetini gözler önüne serdi.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs