MHP’de önce Sakarya il kongresi, sonra iftar!

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Teşkilatı 12. Olağan Kongresi için 18 Haziran 2017 Pazar günü sandık başına gidiyor.

Ali ARICI Ali ARICI

Adapazarı Orhan Gazi Kültür ve Kongre Merkezi’nde Saat: 13.00’ te başlayacak olan kongrede mevcut aday Levent Bülbül’ün yeniden liste yapacağına kesin gözü ile bakılırken, başka bir adayın çıkıp çıkmayacağı konusunda teşkilat sessizliğini koruyor.

 SERDİNA’DA İFTAR VERİLECEK

12. Olağan Kongre ardından MHP Sakarya İl Teşkilatı Serdivan Şehr-i Mahal Düğün Salonu’nda tüm partililere iftar verecek. Çok sayıda partilinin katılmasının beklendiği kongre ve iftar programı için yoğun çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

 

BÜLBÜL: HERKES DAVETLİ

MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül yapılacak olan kongre ve iftar programı için; “Ramazan ayı münasebetiyle çifte sevinçle yapacağımız İl Kongremiz ve iftar programımıza değerli dava arkadaşlarımız ve aziz Sakaryalı hemşerilerimizi davet eder, kongremizin, öncelikle partimize, bu yola gönül vermiş dava arkadaşlarımıza ve genel itibari ile de ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs