Geyve Karate takımlarından 14 kupa, 12 madalya

16 Haziran Cuma günü Serdivan Sakarya spor salonunda 15 Temmuz Şehit ve Gazileri iller arası Karate ligi finalleri yapıldı.

Ali ARICI Ali ARICI

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un finallere katılması turnuvaya ayrı bir değer kattı. 11 ilden 748 sporcunun mücadele ettiği ligler altı maç üzerinden yedi ay gibi bir sürede bitti.


Geyve belediyesi, Gençlik ve spor ilçe takımı, Geyve halk eğitim Karate takımı sporcuları Kupa ve madalya kazanarak turnuvadan başarı ile ayrıldılar.


Dereceye giren sporcuların ödülleri Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Karate Federasyonu başkan vekili Meydan Kobaş, SASKF Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya GHSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar, Serdivan İlçe Spor Müdürü Sebahattin Karakoç, Kaynarca ilçe spor müdürü Hilmi Atasever, SASKF yönetim kurul üyesi Necmettin Koçak tarafından takdim edildi.


KUPA GURUBU DERECELERİ

Şampiyonlar;

Aslınur Mutluay

Emirhan Uygun


İkinciler;

Miray Keleş

Talha Berkant Karaca


Üçüncüler;

Kübra Kayıkcı

Büşra Çetin

Deniz Yüksel

İclal Özkan

Hakan Emirhan Doğan

Mehmet Semiz

Mehmet Niyazi Kolat

Eray Akkuş

Berat Uygun

Yusuf Kaan İnce


Dördüncüler;

Miraç Merve Keleş

Elif Akkuş

Sıla Topçuoğlu

Ömer Ertürk

Metehan Ayözen

Yunus Emre İnce


MADALYA GURUBU DERECELERİ


Ahmet Kaan Yalçın 1.

İclal Özkan 1.

Beyzanur Kızılca 2.

Onur Kaan Karaca 3.

Eyüp Güzel 3.

Ufuk Kayıkcı 3.





Teknik direktör Uğur Kobaş, antrenörler Memduh Sakarya, Yaşar Ordu “ Yıllardır Geyve’nin sesi olamaya çalışıyoruz. Geyve’nin çocuklarını eğiterek sportif anlamda başarılı olmak için mücadele etmeye çalışıyoruz. Ailelerin verdiği eğitime katkı sağlamaya çalışarak onları sosyal anlamda aileleri ile birlikte hayata hazırlamaya çalışıyoruz. Yıl 1990 Karate branşının il temelini atığımız yıl. Yıl 2017, ve dile kolay 27 yıl olmuş Geyve’de çalışmaya başlamalı.

Elimizden geldiğinde bizler ilçemize hizmet ettirmeye çalışıyoruz. Sadece sporcuya değil antrenöre de destek çok önemli. Umarız 2018 sezonu sporcuya olduğu kadar antrenörler içinde şanslı ve başarılı bir yıl olur. Dereceye giren giremeyen sporcuları ve aileleri tebrik ediyoruz.

Geyve Haber



#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs