Geyve İmam-Hatipliler Buluştu

Geyve İmam-Hatip Lisesinin eski mezunları, Pamukova Bakacak Gençlik Parkında(Cem Uzan'ın yeri) buluştu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geyve İmam-Hatip Lisesinden mezun olan Mithat Şenel, Şaban Eriş ve Kerim Bulut okul arkadaşları arasında piknik düzenledi. Pamukova Bakacak Gençlik Parkındaki pikniğe Geyve İmam-Hatip lisesinin kurucu müdürü Yüksel Yılmazer, öğretmenlerden Hasan Fehmi Sucan, Mustafa Özdemir ve Mehmet Aydoğan; 1983, 1984, 1985 yıllarında mezun öğrencilerden Talip Yemiş, Mustafa Aktaş, Kadir Ay, Hasan Yılmazer, Mustafa Erdem, Muhsin Taşdelen, Hasan Yılmazer, Mehmet Yılmazer, Ömer Yılmazer, Yahya Öztürk, Ömer Ay, Halim Bayar, Özkan Kaba, Ahmet Ekşi, Alaattin Tan, Eyüp Tombul, Ömer Erdem, Ali Yemiş, Hasan Kısa, Hasan Yılmaz, Hayati Erbaş, Adnan Eşsiz, Yusuf Çelik, Ahmet Kabakçı, Deniz Çetin, Yılmaz Aşçı, Zeki Aydın, Lütfü Özel, Fatih Özel, Nizam Bilir, Sefer Taşkıran, Hamit Balta, Mehmet Coşkun, Ali Haydar Safitürk, Şerafettin Kaya, Hüseyin Öztürk, Fahrettin Keskin ile eşleri ve çocukları katıldı.

Program Alaattin Tan Hocanın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Pikniği düzenleyen Şaban Eriş, Kerim Bulut ile Mithat Şenel, davete icabet edenlere ve Bakacak kampında piknik yapmaya müsaade eden Pamukova kaymakamı Recai Karal ile Gençlik ve Spor müdürü Mehmet Atmaca'ya teşekkür ettiler.

Geyve İmam-Hatip Lisesinin kurucu müdürü Yüksel Yılmazer, öğretmen Hasan Fehmi Sucan, Mustafa Özdemir ve Mehmet Aydoğan kadim dostları olan öğrencileriyle birlikte olmanın mutluluğunu dile getirdiler.

Öğretmen Halim Bayar, kendi aralarında kurdukları 40 yıllık dostlar adlı whatsapp hattı hakkında bilgi verdi.

Öğlen yemeğinden sonra çaylar içilirken kadim dostlar, eski hatıralarını yad ettiler. Öğretmen Yüksel Yılmazer yaptığı veda konuşmasında özetle şunları söyledi: İmam-Hatip ruhunu taşıyanlar Mehmet Akif Ersoy'un dediği gibi, kanayan bir yara gördüğü zaman taa yüreği yanar. Cenabı Allah, ülkemize ve İslam alemine huzur versin.

Katılımcılar, seneye tekrar buluşmak dileğiyle vedalaştılar.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs