Hacılar, Taşoluk ile Sekiharman Mahalleleri’nde Devlet-Millet Buluşması

Geyve Kaymakamlığınca tertiplenen Devlet/Millet buluşmaları kapsamında bugün Hacılar, Taşoluk ve Sekiharman mahallelerinde vatandaşlar ile buluşuldu.
Editör Editör

İlçemizde devlet vatandaş buluşmaları kapsamında Hacılar, Taşoluk ve Sekiharman Mahalleleri (Köyü) ’nde halk toplantısı yapıldı.

Programa; Geyve Kaymakamı İlyas MEMİŞ, Geyve Belediye Başkanı Murat KAYA, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jand. Üsteğmen Raşit Gökhan CİVEK, Milli Eğitim Müdürü Mehmet DOĞAN, Orman İşletme Müdür V. Berrin ÖZER, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Hüseyin SABAN, Yazı İşleri Müdürü Atilla VARDAR, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa DOĞAN, Telekom Sorumlusu Ferhat TAŞ, Hacılar Mahalle Muhtarı Nizam BİLİR, Taşoluk Mahalle Muhtarı Yusuf CAN, Sekiharman Mahalle Muhtarı A. Osman DEMİR ile mahalle sakinleri katıldı.

Toplantılarda mahallelerin sorunları ve vatandaşların talepleri değerlendirildi. 

Kaymakam MEMİŞ, halk toplantılarının amacının vatandaşlarımızın sorunları ve taleplerinin mahalle sakinleriyle görüşülerek ve yerinde incelenerek tespit edilmesi için yapıldığını; vatandaşlarımızın bu talep ve sorunların ilgili kurumlara iletilerek çözülmesi için takibinin yapılacağını ifade ederek vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs