GEYVE METEM, SAKARYA'NIN GURURU OLDU

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5’incisi düzenlenen ‘Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri’ Doğu Marmara Bölgesi ödül töreninde Geyve METEM 3.356 proje içerisinde ödül almaya layık görüldü.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN



EĞİTİM ve ÖĞRETİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ

Eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla, 5’incisi düzenlenen ‘Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri’ Doğu Marmara Bölgesi programı; Vali İrfan Balkanlıoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı temsilcileri, Sakarya, Bursa Yalova, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlükleri, ilçe Milli Eğitim Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

GEYVE MÜDÜRLERİ TAM KADRO METEM'İN YANINDA

Adapazarı Best Western Premier Otel’de İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen törene Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, METEM müdürü Tekin Bayer, Geyve'nin tüm okul müdürleri, METEM'in proje öğretmeni Aydın Soysal ve öğrenci Doğukan Bodur katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu; çağın teknolojisine ayak uydurmamız gerektiğini söyledi.

Düzenlenen törende Doğu Marmara Bölgesinde ödüle hak kazanan okul ve kurumlara ödülleri Vali İrfan Balkanlıoğlu ve programda yer alan protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Törende ödül alan projelerin tanıtımının yer aldığı sinevizyon gösterisi de sunuldu.


ÖDÜL ALAN OKULLAR

 ‘Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri’ Doğu Marmara Bölgesi ödül töreninde:

*Sakarya Geyve METEM (Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi )"Endüstri 3.0 Eğitim Seti Tasarımı" çalışmasıyla

*-Sakarya Kaynarca Seyfettin Selim Mesleki Teknik Anadolu Lisesi "Kelime Öğretmeni" çalışmasıyla, 

*-Eskişehir Sekiören İlkokulu "Yazmada Bir Keşif: Dijital Hikaye" isimli çalışmasıyla,

*-Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekibi "Tasarrufta Kelebek Etkisi" çalışmasıyla, 

*-Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekibi "Temel Eğitim Sonrası Kariyer Danışmanlık" çalışmasıyla, 

*-Bursa Anadolu İmam Hatip Lisesi "Doğaya Atık Değil Canlılara Katık" çalışmasıyla, 

*-Bursa Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ekibi "Kitap Değişim Günleri" çalışmasıyla, 

*-Bursa Osmangazi Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekibi ise "Altın Kalpli Çocuklar" çalışmasıyla ödül almaya hak kazandı.


BAŞARILAR

Ödül töreni programını değerlendiren İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre; “Eğitim ve öğretim alanında özgün uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri dağıtılmaktadır. Yarışma için 12 Bölge oluşturulmuş, Sakarya’mızın da içinde bulunduğu Doğu Marmara Bölgesi; Bursa, Yalova, Bilecik, Kocaeli Eskişehir, Düzce ve Bolu illerinden oluşmaktadır. Geleceğimizin daha aydınlık olduğunu düşünüyor Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Töreni için şehrimize gelen tüm misafirlerimize teşekkürlerimizi sunuyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs