AK Parti 6. Olağan Kongresi Yapıldı

Geyve AK Parti 6. Olağan Kongresi Saygın Tesisleri’nde yapıldı.
Editör Editör

AK Parti Geyve İlçe Teşkilatı kongresine; İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, Sakarya Koordinatörü AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Kesir, Ali İnci, ilçe belediye başkanları, teşkilat başkanları, APEK Başkanı Sebahattin Karasakal, muhtarlar, delegeler ile çok sayıda partili katıldı.

Kongrenin divanı: Başkan Hüseyin Öztürk, Semih Yıldırım, Talip Turan, Faruk Koç, Aynur Gökdemir, Fikret Kesim, Serkan Cerrahoğlu’ndan oluştu. 

AK Parti Geyve Teşkilatı’nın 6. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. 

Kongre de kürsüye çıkan konuşmacılar Kudüs’e dikkat çekti.

Üç dönem kuralı nedeniyle görevini devretmek zorunda kalan Muhittin Irmak misafirlere hoş geldiniz konuşması yaparak kongre sürecini başlattı. Irmak konuşmasında ilçesinde yaşanan birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Huzura katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Muhittin Irmak üç dönem kuralı nedeniyle görevi devrettiği Abdullah Özdemir ile birlikte yol arkadaşlığı yaptıklarını ve uyumlu bir şekilde çalışmaların süreceğine inandığını sözlerine ekledi.

Eski Başkan Muhittin Irmak’a; Geyve Belediye başkanı Murat Kaya ile Sakarya AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç tarafından plaket verildi.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya: “AK Parti Geyve 6. olağan kongresini tamamladık.

Allah hayırlı ve muvaffak eylesin. Partimizin 3 dönem kuralı gereği görevi bir başka arkadaşımıza devreden değerli kardeşim, yoldaşım, arkadaşım Muhittin Irmak ile değerli yönetimine ilçem ve AK Parti adına teşekkür ediyorum.”dedi. 

“Dava arkadaşım, yol arkadaşım Muhittin Irmak üç dönem kuralı nedeniyle görevine devam edemiyor. Bizde veda olmaz. İlk günkü gibi omuz omuza yolumuza devam edeceğiz. Muhittin Irmak başkanıma verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ederim. Hizmet bayrağını devir alan Abdullah Özdemir kardeşime de başarılar diliyorum” dedi. Başkan Kaya, ABD’nin Kudüs kararının yok hükmünde olduğuna değinerek “Kudüs bizimdir” dedi.

BİZDE VEDA OLMAZ

Başkan Kaya sözlerine devam ile: “Bizde vedalar yok, bu partiye gönül vermiş herkes bu partinin neferi olduğunu çok iyi bilir. Hamdolsun Geyve ilçe teşkilatımız hiçbir zaman birlikteliğini bozmadı bundan sonra da bozmayacaktır. İlk kurucusundan şimdili yönetime kadar Geyve birlik ve beraberlik içinde yoluna devam ediyor. Yeni ilçe başkanı seçilen değerli kardeşimiz Abdullah Özdemir ve yeni yönetim ekibine başarıların devamını diliyorum. İnşallah daha büyük başarılara birlikte adım atacağız. Bugünkü kongremize gelen, gelemeyerek mesaj gönderen ve gönlü bizimle beraber olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Durmak Yok, Geyve ‘de Huzura ve Hizmete Devam.”şeklinde konuştu.

 DAVAMIZ BELLİ

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç Geyve’de teşkilatta ki birlik ve beraberliğin takdire şayan olduğunu ifade ederek: “AK Parti dava partisidir. Biz güçlü olmalıyız ki İslam Âlemi güçlü olsun. Kutsalımıza dil uzatanlara mücadele edebilmemiz için daha sıkı sarılmalıyız. Daha dik durmalıyız.” dedi. 

Başkan Kılıç: “2019 seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu bugün yaşadıklarımızla görüyoruz. Daha çok çalışıp daha yüksek oy oranlarına ulaşmamız gerekiyor. Davamız halka, hakka hizmet etmek. Bu uğurda gece gündüz çalışacağız.” Şeklinde konuştu.

BİZİ YIKAMAYACAKLAR

AK Parti Sakarya Milletvekili ve MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu: “Dört koldan saldırıyorlar. İçerde ki işbirlikçileri ile bir olup bizi yıkacaklarını sanıyorlar. Biz gücümüzü milletten alıyoruz. Milletin istemediği, onaylamadığı hiçbir oluşum başarılı olamaz. Bunu görmediler, göremediler, göremeyecekler. Dışarıdakilerin saldırısı güçlenmeyelim, İslam Âlemi’ne liderlik etmeyelim diye. İçeridekilerin dertleri ne?” dedi. 

Uncuoğlu, Kudüs’ün kırmızı çizgimiz olduğunu belirterek “ABD’nin yok hükmünde ki kararına gereken cevap verildi. Aldıkları yanlış karardan döneceklerini temenni ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından delegeler Abdullah Özdemir ve yönetimini oyladı.

Yönetim Kurulu: Başkan Abdullah Özdemir.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Arif Erdem, Emre Tinar, Hasan Tahsin Dişli, İlyas Akkaya, Mehmet Yılmaz, Merve Doğru, Metin Avcı, Muhammet Nail Bilgin, Mustafa Ünal, Mustafa Yeniçırak, Mümin Erkan Hammaz, Sevda Gündoğdu, Sevilen Çınar, Ünal Demir.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:

Salim Demirkan, Raif Alev, Özgür Yavuz, İsmail Kara, Serkan Yıldız, Davut Kartal, Harun Demir, Zafer Yıldız.

Üst Kurul İl Delegeleri: Asil Üyeler:

Abdullah Özdemir, Murat Kaya, Muhittin Irmak, Ünal Demir, Raif Alev, Mustafa Ünal, Sedat Aydemir, Sevilen Çınar, Muhammet Nail Bilgin, İbrahim Çelik, Murat Demir, Arif Erdem, Mümin Erkan Hammaz, Davut Kartal, Emre Tinar, Metin Avcı, Yahya Dişli, İlyas Akkaya, Aynur Gökdemir, Faruk Koç, Metin Atalay, Selami Çolak, Zeki Güneri, Nihat Baltaoğlu, Neşet Çakır, Mehmet Doğru, Muammer Özdemir, Metin Kolat, Özgür Yavuz, Serkan Yıldız, İsmail Kara, Sami Gökbayrak.

Üst Kurul İl Delegeleri: Yedek Üyeler:

Harun Demir, Zafer Yıldız, Merve Doğru, Sevda Gündoğdu, İbrahim Maden, Yasin Kara, Rıdvan Doğan, Nazım Topçu, Urfail Ceylan, Celil Oğul, Muharrem Çakır, Yılmaz Yıldırım, Semih Beri, Naciye Ünal, Ali Güler, Hüseyin Kısa.

Grup hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Davetliler ile halka etli pilav ile ayran ikramı yapıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs