Hobi Amaçlı Başladı Üretim Tesisi Kurdu

Düzceli Hikmet Ç. Hobi amaçlı başladığı solucan gübresi üretimini iki yıl gibi kısa bir süre içerisinde büyüterek üretime geçti.
Ali ARICI Ali ARICI

Üretici Bayimiz Olun Beraber Kazanalım

Kalifornia Solucan ve Gübre Üretim Tesis Sahibi Hikmet Ç. Yaptığı açıklamada: “ 15 günde 1 saatinizi ayırarak üretim yapabilir ek gelir sağlaya bilirsiniz. Yapmanız gereken sadece uzman kadromuzla iletişime geçmeniz. Firmamızın size sunmuış olduğu solucan bakım ve üretim setleri ile işe başlayın. Organik gübrenizi bahçenizde kullanarak sağlıklı ürünler yetiştirin. Bütçenize en uygun seçenekler için iletişime geçin.

Kolifornia Solucan Yetiştiriciliği ve gübre üretimini nerede nasıl yapabilirim?

Sizlere sunmuş olduğumuz hobi paketi ile evinizde, balkonunuzda, bahçenizde, garajınızda yada evinizin bodrumunda üretim yapabilirsiniz.

Hem Hobi Hem Bio

Hobi amaçlı bahçem için solucan gübresi üretmeye karar verdim. Solucanların çok hızlı ürediğini ve anında gübre ürettiğine şahit oldum. Solucan gübresi en kaliteli gübreler arasında yer alıyor. Benim gibi hobi amaçlı başlamak isteyen herkese tavsiye ediyorum. Firmamızın sunmuş olduğu hobi paketlerine en düşük 89 TL’den başlayan fiyatlarımızla adrese teslim yolluyoruz.

Evinizde demlemiş olduğunuz çay, sebze kabukları ve atıklarını solucan hobi evinize dökerek gübre ve solucan üretimi yapabilirsiniz. Ürettiğiniz her ürün size kazanç olarak geri dönecek” dedi.

Sipariş Tel: 0 532 584 69 16

www.hobiosolucan.com

ADRES: KARAÇALI MAH. CUMA CAMİİ YANI KAYNAŞLI / DÜZCE

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs