İYİ Parti Geyve'de İlçe Kongresini Yaptı

İyi Parti Geyve 1. Olağan Kongresinde tek liste halinde seçimlere giren ve delegelerin tamamının oyunu alan kurucu başkan Yusuf Baran ilçe başkanlığına seçildi.

Ali ARICI Ali ARICI

İYİ Parti Geyve Kaymakamlık Kültür merkezi Öğretmenevi konferans salonunda gerçekleştirilen kongreye, Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kılıç, Ahmet Hasanoğlu, Ömer Urçun, İl Disiplin Kurulu üyesi Mehmet Kır, Pamukova İlçe Başkanı Kemalettin Yörük, Taraklı İYİ Parti ilçe başkanı Davut Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Geyve İlçe Bşakanı Recep Güner, Saadet partisi Geyve ilçe başkanı Fikret Özer, Demokrat Parti Geyve İlçe Başkanı Basri Bölükbaş, Muhtarlar ve Ziraat Odası başkanı Süleyman Pınar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı İsmail Bulur, Geyve Koop eski başkanı Ali Demir ve parti üyeleri katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan İYİ Parti ilçe kongresi, divan kurulunun teşekkülüyle devam etti.Divan Başkanlığına seçilen Ahmet Hasanoğlu selamlama konuşmasını yaptıktan sonra, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ve milletvekillerinin Geyve kongresine gönderdiği mesajı okudu.

İYİ Parti İlçe Kongresi’nde divan başkanlığını İl yönetiminden Ahmet Hasanoğlu yaparken, İsmail Kılıç, Mustafa Ay Özen, Rıdvan İlter, Ömer Urçun divanda yer alan isimler oldu.


Mehmet Doğan tarafından İYİ parti faaliyet raporu okunduktan sonra parti yönetiminden Sinem Hamamcıoğlu mali programı anlatarak 2018 yılı parti bütcesinin 16 bin lira olduğunu belirtti.


İYİ Parti Geyve İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 1. Olağan Kongre’ye hoş geldiniz diyerek açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Geyve İlçe Başkanı Yusuf Baran şunları söyledi: “ Partimiz türk siyasetine yeni katılmış, siyaset yelpazesinde merkezde yer alan bir partidir. Onun için İYİ parti merkezin ta kendisidir.İyi parti insan odaklı olup insana saygı ve güveni ilke edinmiştir. İnsanın inancı ve özgür düşüncesinin teminatıdır. Partimiz gücünü ve yetkisini Türk Milletinden alır, tek gayesi türk milletine hizmet etmektir. İyi parti siyasete bir kültür edep, bir yaşama felesefesi olduğu bilinci ile yüksek ahlak, standartlarda açık, dürüst, hesap verme anlayışını siyasete hakim kılmak için kurulmuş bir partidir.İyi parti olarak misyonumuz, Milli birlik ve kardeşliği tesis edeceğiz. Parlementer ve demokratik sisteme dönerek sosyal hak ve hürriyetlerin korunduğu, tam demokrasiyi hakim kılacağız.Rekabetci sistem hizmetine dayalı ekonomi uygulayacağız.Parti devletinden millet devletine döneceğiz. Milli ve etkin dış politika takip edeceğiz. 16 Nisan referandumu ile tek adam üzerinde toplanan anti demokratik sistemi terk edip parlamenter sisteme geri döneceğiz diyerek kongremizin vatanımıza milletimize ve ilçemize hayırlı olmasını Yüce rabbimden niyaz ederim” dedi.


Gençler umutlarınızı, ümitlerinizi hayallerinizi alın gelin diyerek söze başlayan İYİ parti il disipn üyesi Geyve Belediye Eski başkanı Mehmet Kır:” Geçmişi olmayanın geleceği olmaz. Hepimizin geçmişteki farklı siyasi görüşleri olabilir. Biz hepsine saygılıyız bugün o siyasi gömleklerimizi çıkarmadan üstüne iyi parti ceketi giyiyoruz. Çalışacağız çok çalışacağız sonunda başaracağız. İyi parti kadın hareketi gençlik hareketidir. Gençler ve kadınlarımız İYİ partiyi iktidara getirecektir. Devletin başına Meral gelecek dertler bitecek. Bu kardeşiniz sizi gelecek seçimlerde mecliste milletvekili olarak temsil etmek istiyorum. İyi adalettir mutluluktur, gelecektir, umuttur, medeniyyettir. Geyve ilçe kongremiz millemize hayırlı uğurlu olsun diyerek sözlerini tamamladı.


İYİ Parti Geyve İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. Mehmet Doğan, Sabri Özer, Servet Uysal, Aziz Tunç, Abti Yaş, Ç.Ali Esen, Yüksel Arman, Bilal Özden, Selçuk Güngör, İsmail Ceylan, Esin Yavuz, Nurhayat Koçsar, Sinem Hamamcıoğlu, Meryem İpek, Hayriye Demirci, Güner Çakır, Ali Sancak, İlhan Öztürk, Erkan Sağlam, Gökhan Yıldız.

Geyve Haber

Mehmet Kır

İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Baran

Mehmet Doğan

Sinem Hamamcıoğlu

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs