Geyve Belediye Başkanı'ndan Bakan'a ziyaret

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret ederek Geyve’de yapılan hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi. 

Geyve Belediye Başkanı Kaya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederken, faydalı bir ziyaret ve sohbet gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Kaya, Bakan Özhaseki'nin de daha önce Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığını belirterek, "Sayın Bakanımızın tecrübelerinden faydalanmak, Geyve’mizdeki hizmetlerimizi ve projelerimizi anlatmak için kendilerini ziyaret ettik. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ile birlikte bölgemiz hakkında bilgi alış-verişinde bulunduk. Bu güzel davet için kendisine şahsım ve ilçem adına misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Ankara’da  Geyveli AK Parti Sakarya milletvekili Şaban Dişli ile bir araya gelen başkan Kaya: “AK Parti Sakarya Milletvekilim, değerli abim Sayın Şaban Dişli ile buluştuk. Hasbihal ettik. Tüm hemşehrilerimize selamlarını iletti”dedi.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs