Ülkücü şehid Adem Tomay Dualarla Anıldı

8 Şubat 1980 tarihinde Şehit edilen Ülkücü Şehit Adem Tomay ve tüm şehitler ve afrin şehitleri için Kuran tilaveti yapılarak dualarla anıldı.

Ali ARICI Ali ARICI

Geyveli Adem Tomay ve tüm şehitler için Geyve Merkez Camiinde okunan mevlide, MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül, MHP Hendek ilçe başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Adapazarı ilçe başkanı İsmail Çiçek, MHP Arifiye ilçe başkanı Murat Yordan, MHP Pamukova ilçe başkanı Arif Çakıl, MHP Geyve İlçe Başkanı Şerafettin Kaya, Ülkü Ocakları Sakarya il başkanı Soyhan Sofuoğlu, Ülkü Ocakları Geyve ilçe başkanı İlyas Özdemir, Ülkü Ocakları Alifuatpaşa Başkanı Arif Ekinci ve halk katıldı.


Geyve çarşı esnafını ziyaret ettikten sonra MHP Geyve İlçe teşkilat binasında bir açıklama yapan MHP Sakarya il başkanı Levent Bülbül, “ Bizler vefalı olması gereken bir hareketiz. Bu yüce hareketin bugunlere gelişinde çile çeken, emeği geçen bu hareketi taşıyan bedel ödeyenlere karşıda vefayı en güzel şekilde göstermek zorundayız. Sakarya’nın ilçelerinden bu programa iştirak eden degerli başkanlarımızın bu tavrı geleceğe bakarken dahada ümitlendiriyor. İnşaallah ülkücü hareket çilesinide çilekeşinide şehidinide unutmadan her daim o yaşanan günlerden alınacak ibretlik derslerle geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyen ve Türk milliyetciliği davasını Türk islam ülküsünü sadece Türkiye!de değil bütün Türk islam coğrafyasına hakim kılan günleri bu millet ülkücü hareket sayesinde görecektir. Kar zarar hesabı yapmaksızın var gücümüzle çalışarak insanımıza Türk milliyetciliği davasının ne olduğunu anltacağız.Bizden öncekiler nasıl mücadele verdi ise bizlerde zorluklara göğüs gererek boyun eğmeden mucadelemiz devam edecek. Önemli olan yolca çıkıldığında dosdoğru o yolda gidebilmektir. Çıktığımız bu yolda hiç kırılma dönme ve döneklik olmadan bu davayı terketmeden ömrümüzün sonuna kadar bu yolda yürüyebilmeyi Allah hepimize nasip etysin. Bu bir ülkücü için hayatta alacağı en büyük ünvandır. Bu programı tertip eden ve emeği gecenlere teşekkür ederim” dedi.


Program sonunda gelen davetlilere etli pilav ve ayran ikram edildi.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs