Güney Mahallesinde Sathi Kaplama Yol Çalışması Devam Ediyor

Geyve Belediyesi tarafından Güney Mahallesi’nde başlatılan sathi kaplama yol çalışmaları devam ediyor.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Belediyesinin kendi imkanlarıyla aldığı ve geçtiğimiz yıl hizmete giren soğuk asfalt sathi kaplama aracı ile çalışmaları tam gaz devam ediyor.

2014 Yılında Büyükşehir kanunu ile Geyve Belediyesinin hizmet alanına giren köy/mahallelerimiz Geyve Belediyesi tarafından başlatılan sathi asfalt kaplama atağı ile şenleniyor. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya Güney köyünde başlayan asfalt çalışmasını Güney Mahallesi Muhtarı Erol Atalay ve Koru Mahallesi muhtarı Fatih Bozkır ile yerinde inceleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Geyve Belediyesinin son yıllardaki asfalt atağı çok konuşulur oldu. İlçede yaptığı 90 bin ton asfalt çalışması ile Sakarya’da tek parçada dökülen asfalt çalışmasında bir ilke imza atan Geyve Belediyesi şimdide Büyükşehir yasası sonrası kendi hizmet alanlarına devredilen Mahalle-Köy içlerinde soğuk asfalt sathi kaplama çalışmasına başladı.Sathi asfalt kaplamasının sezon boyunca tüm köylerde devam edeceği öğrenildi.

Herkes Mutlu

Büyükşehirin yatırım adaletsizliğinin her geçen gün konuşulduğu Geyve’de , Geyve Belediyesi hiçbir şeye aldırış etmeden “Hakka hizmet halka hizmet, Durmak yok yola devam” sloganıyla ileçenin her bir metrekaresine hizmet etmek için çalışmalarını sürdürüyor.İlçe merkezindeki asfalt çalışmalarını geçen sene tamamlayan Geyve Belediyesi son aldığı asfalt sathi kaplama kombine aracıyla da köy-Mahallelerde oturan muhtar ve vatandaşlara vermiş olduğu sözü gerçekleştirmenin keyfi ve mutluluğunu yaşıyor.

Muhtarlardan Teşekkür

Güney Mahallesi Muhtarı Erol Atalay ile Koru Mahallesi muhtarı  asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’ya eşlik etti. Muhtar Atalay, Güney mahallemiz sathi asfalt kaplamamız ile adeta yeniden şenleniyor. Başkanımız söz vermişti. Bugünde asfaltımız atılıyor. Kendisine şahsım ve köyüm adına teşekkür ediyoruz, dedi.

Yaz boyunca devam edecek

Güney Mahallesindeki çalışmaları muhtarlar Atalay ve Bozkır ile birlikte inceleyen Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Geyve Belediyesi olarak geçtiğimiz sene kendi imkamlarımızla sathi asfalt kaplaması yapmaya başladık. Bu senede çalışmalarımız sezon boyunca devam edecek. Geyvemiz her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. Geyve için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi.


Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs