Deprem Şehitleri Anıldı

Geyve İlçesi Yukarı Bağlarbaşı Mahallesi’nde Deprem Şehitleri için düzenlenen programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Ali ARICI Ali ARICI

Geyve İlçesi Yukarı Bağlarbaşı Mahallesi Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği tarafından ” 19. Geleneksel Deprem Şehitlerini Anma Günü ” programı düzenlendi. Program için mahalle meydanının bayraklarla süslenmesi ve yemek için gölgelik mekânların hazırlanmış olması dikkat çekti.


Programa;, çevre yerleşkelerdeki vatandaşlar ile mahalle halkı katıldı.


Dernek Başkanı Mükremin Savaş ve Mahalle Muhtarı Hakan Özbağ programa katılmak için gelen misafirleriniı birlikte karşıladı.


Öğle namazı öncesinde köy meydanında Kur’an-ı Kerim okundu, ilahiler söylendi.


Dualar yapıldı. Dua sırasında duygusal anlar yaşandı. Namaz sonrasında gelenlere etli pilav ile ayran ikramı yapıldı.


Dernek Başkanı Mükremin Savaş: “19.Geleneksel Deprem Şehitlerini Anma Günü programımıza katılan yöneticilerimize, misafir ve komşularımıza çok teşekkür ederiz. Bizlere desteklerini esirgemeyen dostlarımıza da ayrıca şükranlarımızı sunarız. Rabbim hayırlarını kabul etsin.”şeklinde konuştu.


Yemek sırasında farklı yerlerden gelen ve uzun süredir görüşmeyen dostların sohbetleri görülmeğe değerdi.


Çocuklar, kendileri için yapılmış olan oyun parkında doyasıya eğlendi. Misafir bayanlara bayan, erkeklere bay garson mahalleliler ise self servis yaparak karınlarını doyurdu.


Mustafa Hamdullah ERGİN/ Geyve Haber 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs