Bayramlaşma Şehit Şenol Kamış(Santral)Meydanı’nda Yapıldı

Geyve Kaymakamlığı ile Geyve Belediyesinin birlikte düzenlediği Kurban Bayramı Bayramlaşma programı Şehit Şenol Kamış meydanında gerçekleştirildi.
Ali ARICI Ali ARICI

Bayramlaşma programına Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Belediye Başkanı Murat Kaya, İlçe Protokolü, Kamu Kurum ve Kuruluş Yetkilileri, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar, Meclis Üyeleri, TÜSİAD Başkanı Ahmet Ölmez, APEK Başkanı Sabahattin Karasakal  ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Bayramlaşma programında duygularını paylaşan Geyve Kaymakamı İlyas Memiş; “İnsanları sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyemizle birlikte her sene düzenlenen bayramlaşma programımızı bu yılda düzenledik.Geyveli hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularla tebrik ediyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu bayramlara hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum.


Belediye Başkanı Murat Kaya ise; “Sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı Kurban Bayramına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Her sene olduğu gibi bu sene de ilçe protokolümüz ve halkımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Bu vesileyle, sevgili Geyve’li hemşerilerimin, sivil toplum kuruluşlarının, şehit yakınları ve gazilerimiz ile değerli basın mensuplarının Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.


Geyve Şehit Şenol Kamış meydanında başlayan bayramlaşma programı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edilerek tamamlandı.


Mustafa Hamdullah ERGİN/Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs