Fidanlar Fidanlarla Büyüyor" Projesi

Geyve'de Fidanlar Fidanlarla Büyüyor Projesi kapsamında Çine Mahallesinde Kaymakam İlyas Memiş ve öğrencilerin katılımıyla fidan dikme töreni yapıldı.

Ali ARICI Ali ARICI

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen proje kapsamında; yeşil dokunun geliştirilmesine katkıda bulunmak, öğrencilere ağaç ve orman sevgisini aşılamak ve çevreye karşı duyarlılığı arttırmak amacıyla 81 ilde aynı anda yapılan fidan dikme etkinliği, Geyve ilçesi Çine Mahallesinde geçen yıl yaşanan yangında tahrip olan Çinetaşı bölgesinde Kaymakam İlyas Memiş, Geyve Orman İşletme Müdürü Celalettin Kaba, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.


Geyve Orman İşletme Müdürü Celalettin Kaba’nın günün anlam ve önemi hakkındaki konuşmasının ardından, Kaymakam İlyas Memiş yaptığı konuşmasında; ormanların ve ağacın hayatımızın her alanında olduğunu ve önemini belirterek Ülkemiz ve İlçemizin orman yönünden zengin olan bir coğrafyada bulunduğunu belirtti. Fidanlar, Fidanlarla Büyüyor Projesinin bu alanda toplumda bir farkındalık oluşturduğunu hatırlatarak ormanlarımıza sahip çıkılması tavsiyesinde bulundu.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs