Zeytinoğlu, Dur Durak Bilmiyor

.
Editör Editör

Zeytinoğlu, Dur Durak Bilmiyor

Belediye başkan adayı olduğu günden bu yana 40'ın üzerinde mahallede çalışmalarını tamamlayan Zeytinoğlu dün Melekşeoruç ve Melekşesolak mahallelerini ziyaret etti. Geyve Belediyesi'nin iyi yönetilmediğini vurgulayan Zeytinoğlu, "Geyve'de Ak Partililerin de yüzde 50'sinin oyunu alacağım" dedi.

Millet İttifakı'nın İyi Parti Geyve Belediye Başkan Adayı Atilla Zeytinoğlu, Melekşeoruç ve Melekşesolak mahallelerini ziyaret etti. Ziyarette eski milletvekilli adayı Ahmet Pehlivan, İyi Parti İlçe Başkanı Yusuf Baran, CHP İlçe Başkanı Recep Güner, İyi Parti İlçe meclis üyesi adayları da hazır bulundu.

'Beka ekonomiye bağlıdır'

İlk olarak Melekşeoruç Mahallesinde konuşan belediye başkan adayı Atilla Zeytinoğlu, seçimlere katılan bütün adaylara başarı diledi. Belediyecilikte tecrübeli olduğunu aktaran ve yeni hizmetler hayata geçirmek için mahalle sakinlerinden oy isteyen Zeytinoğlu, "Yapılan kamuoyu araştırmalarına göre şu anda ülkemizin en büyük sorunu ekonomi. Her geçen gün insanların sofrasından birşeyler eksiliyor. Bu ülkenin bekası ekonomisinin iyi olmasına bağlıdır" dedi.

'Önce bölge ekonomisini düzeltmeliyiz'

Ülke içindeki ekonomik problemleri önce kendi içimizden çözmeye başlamamız gerektiğine vurgu yapan Zeytinoğlu, "Önce kendi evimizin önünü temiz tutmalıyız. Yani bölgemizde ekonomiyi kalkındırmalıyız. Melekşeoruç daha çok hayvancılığa uygun. Buralarda hayvancılığın ve arıcılığın desteklenmesi lazım. Tarımsal üretimde bölgede çok iyiyiz. Ancak pazarlama noktasında sorun yaşıyoruz. Tarım çalıştayları yaparak Geyveli çiftçilerimizin problemlerine çözüm arayacağız. İlçemizde alım garantili tıbbi bitkilerin yetiştirilmesini de istiyoruz" diye konuştu.

'Geyve'de sorununu çözeceğiz'

Geyve'de işsizliğin de büyük sorun olduğuna değinen Zeytinoğlu, "Her gün onlarca hemşerimiz onlarca kilometre uzaklıktaki iş yerlerine gidiyor. Geyve'de işsizliği bitirmeliyiz. Düzakçaşehir'deki 550 dönümlük hazine arazisine fabrikalar geldiğinde bu sorun da ortadan kalkacak" ifadelerini kullandı.
Geyve Belediyesi'nin icraatlarını eleştiren Zeytinoğlu, "Önce karnımız doymalı. İşsizsek bana seyir tepesi lazım değil. Karnımız doymuyorsa bana yöresel ürünler lazım değil" dedi.

'Soğuk asfalt atmasını bilmiyorlar'

Melekşeoruç'un sorunları hakkında mahalle sakinlerinden bilgi alan Zeytinoğlu, "Mahallenin kanalizasyon problemini göreve geldikten kısa süre sonra çözüme kavuşturacağız. Köyün yolu da geçtiğimiz yaz asfaltlanmış. Ancak bu işler burada biraz yalap şalap olmuş. Kısa süre içerisinde bu yol bu hale geldiyse bunlar soğuk asfalt atmasını da bilmiyor demektir. Allah bize nasip ederse yol nasıl yapılır biz onlara gösteririz" şeklinde konuştu.

'Geyve halkının desteği ve rüzgarı benimle'

Ardından Melekşesolak mahalle sakinleriyle bir araya gelen Zeytinoğlu, hayli yüksek farkla belediye başkanlığına seçileceğine inandığını belirterek, "Teröre destek verenler hariç tüm partilere gönül veren hemşerilerimizin oyuna talibim.

Bu seçim döneminde rüzgarı sırtında hissettiğini belirten Zeytinoğlu, “Her seçimde siyasi rüzgara karşı mücadele verirdim, şimdi ise Geyve halkının desteği ile bu rüzgarı yanıma aldım ve inanıyorum ki Geyve’de alınan en yüksek oyla belediye başkanı olacağım” dedi.

'10 yıldır neden hizmet yapmadın?'

Bazıları Ak Parti'den aday gösterildiysem insanlar bana oy vermek zorunda diye düşünüyor. Böyle bir şey yok. İnsanlar istediği hizmeti alamadığında, partisini çok sevse de bu duruma tepki göstermek için oy vermeyebilir. Ben Geyve'deki Ak Partililerin de yüzde 50'sinin oyunu alacağım. Ekrem Yüce bana sahip çıkacak', 'Ben hizmet getireceğim' diyor. 10 yıldır Büyükşehir'de kendi partinin başkanı vardı, yapsaydın sana engel olan mı vardı?" açıklamalarında bulundu.

#politika #siyaset #belediye #secim

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs