ATABEK GEYVE KARARINI VERMİŞ…

AK Parti Sakarya milletvekili adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, seçim çalışmaları kapsamında Geyve’yi ziyaret etti.
Editör Editör

ATABEK GEYVE KARARINI VERMİŞ…

AK Parti Sakarya milletvekili adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, seçim çalışmaları kapsamında Geyve’yi ziyaret etti.

Geyve ziyaretine Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile başlayan Çiğdem Erdoğan Atabek daha sonra beraberindekiler ile neredeyse ilçede adım atmadık yer bırakmadı.

Her Daim yanınızda Olacağız

Geyve Organize Sanayi bölgesindeki Uğur Balkuv Tekstil’i ziyaret eden Atabek buralarda çalışanlar ile sohbet ederek fabrika müdürü Ayhan Yurtdagül’den bilgi aldı.Çalışanların sıcak ilgisiyle karşılanan Milletvekili adayı Atabek,çalışanlara sizlerin sıkıntıları ve istekleriniz için her daim yanınızda olacağız mesajını vererek çalışanların kandillerini kutladı.

Umurbeyden tam Not

Geyve’de geceli gündüzlü dolu dolu bir gün geçiren ve her gittiği yerde vatandaşların ve özellikle hanımların sıcak ilgisiyle karşılaşan Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, Umurbey Mahallesinde kadınlarla buluştu. Umurbey Mahallesinde vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve onları dinleyen Atabek, 31 Mart yerel seçimlerinin öneminden bahsederek Umurbeylilerden tam not aldı.Atabek ve beraberindekiler daha sonra Geyve Seyir Terasında bir araya geldiler.

Geyve Kararını Vermiş

Geyve’de dolu dolu bir gün geçiren ve her gittiği yerde vatandaşların ve özellikle hanımların sıcak ilgisiyle karşılaşan Atabek gün sonunda yaptığı değerlendirmede;Geyve’de vatandaşlarımız ile dolu dolu bir gün geçirdik.Buralarda yapılacak seçimlerin Türkiye’nin geleceği için çok önemli olduğunu paylaşan Atabek, “Milletimiz ve ülkemizin bekası için yola çıktık. Bütün ilçelerimizin tamamını ve tüm mahallelerini adeta karış karış geziyoruz. Bugünde günümüzü Geyve ilçemize ayırdık. Hemşerilerimizin liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve partimize olan sevgisi, ilgisi bizleri de memnun ediyor. Görüyoruz ki Geyve’de 31 Mart seçimlerinde DEVAM kararını vermiş.Bizde bu güven ve destekle çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” dedi.

#atabek #ak-parti #geyve #ziyaret #isci #calisan #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs