Ali ARICI Ali ARICI Parantez

Geyve Kaymakamı gidiyor

4 yıl Geyve'de görev yapan Kaymakam Seyfettin Azizoğlu'nun ataması Göngören'e yapıldı.

2004 yılında Geyve’de Kaymakamlık görevine başlayan Seyfettin Azizoğlu İstanbu-Gögören İlçesine tayin oldu.Bu atama Kaymakam Azizoğlu ve Göngören İlçesi için bir kazanç ama ; Geyvemiz için bir kayıptır.



 



Kaymakam Azizoğlu, Geyveden daha kalabalık (Geyvenin nüfusu:19800, Güngören:278.530)



Daha gelişmiş Sakarya ilinden de büyük bir yerleşim yeri olan Güngören ilçesine gidiyor.



 



Seyfettin Azizoğlu hem çalışkan hem de devletin parasını koruyup ihaleleri ucuza mal eden kişidir.İşte örnekleri;



Osmangazi İlköğretim Okulu, Ahmet Yesevi, Eşme, Nuri Osmaniye, Geyve Anaokulu, Acil servis, Sağlık Ocağı, köy yolları asfaltlanması ve içme suyu çalışmaları, 29 şubat 2008 tarihinde açılışını bizzat Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in övgüyle yaptığı öğretmen evi bu çalışmalardan bazıları.Bu hizmet binaları keşif bedelinin yarısından da az fiyatlara yaptırıldı.Kaymakam Azizoğlu’nun prensibi şu: “ Her gittiği yerde kalıcı eserler yapmak.”



Sağolsun Geyvede de güzel eserler yaptı.



 



Bundan dolayı Geyveden ayrılması Geyveliler için kayıptır.Yapılan çalışmalarda kaliteli ve ucuz olmasını gecenin bir saatinde betonlarının sulanıp sulanmadığını, sabahın erken saatinde işçilerden önce inşaatları kontrol ettiğine bizzat ben şahidim.Bu yüzden kendisini rahmetli Vali Recep Yazıcıoğlu’na benzetiyorum. Geyve’ye yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür eder, her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.

#

YAZARIN SON YAZILARI

Yeniden Merhaba

Yeniden Merhaba

Objektif,tarafsız ilkeli çizgiyi takip eden www.geyvehaber.com haber sitemiz yayıncılıkta bir ayını geride bıraktı.

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs