Toçoğlu Başvurusunu Yaptı

2014 Yerel Seçimleri için Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı dilekçesinin AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu’na sunan Başkan Toçoğlu, “Böyle anlamlı bir günde bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın Milletvekillerimiz, belediye ve ilçe başkanlarımıza olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Ali ARICI Ali ARICI
Herkes için bu sürecin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. İl Başkanı Uncuoğlu, “İnşallah bu uyum ve anlayışın devamıyla Sakaryalı hemşerilerimizin yüzlerini güldürmeye, yarınlarını aydınlatmaya devam edeceğiz. Başkanımızı bir kez daha tebrik ediyorum” derken, Milletvekili Dişli, “Eminim ki, Büyükşehir Belediye Başkanımız parti yetkililerimizin uyguladığı prosedürlerden de başarılı bir şekilde çıkacak ve ağabeyliğine 5 yıl daha devam edecek”, Milletvekili Üstün, “İnşallah 31 Mart akşamı da aynı birlik ve beraberlik duygularıyla bu süreci sağlıklı bir şekilde sonuçlandıracağımıza inanıyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2014 yerel seçimleri için Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı dilekçesini, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu’na sundu. AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün ve Şaban Dişli, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, tüm ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

Çalışmalara devam

Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Aday Adaylığı dilekçesini İl Başkanı Uncuoğlu’na sunan, kendisini yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Önümüzdeki dönemde çalışmalarımıza devam etmek üzere aday adaylığı dilekçemizi verdik. Böyle anlamlı bir günde bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın Milletvekillerimiz, belediye ve ilçe başkanlarımıza olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkes için bu sürecin hayırlı olmasını diliyorum. Allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin” ifadelerini kullandı.

AK Parti siyasetinin farkı

Başkan Toçoğlu’nun ardından konuşan İl Başkanı Uncuoğlu, “Çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu, tüzüğümüz gereği aday adaylığı başvurusunu yaptı. AK Parti İl Başkanlığı olarak kendisini tebrik ediyoruz. Sakarya’da her kademede var olan uyumun milletimiz ve insanımızın menfaatine nasıl hizmete dönüştüğünü çok iyi müşahede ettik ve çok iyi yaşadık. Biz bu birlikteliğin en güzel hizmetlerle hayata geçmesi ve AK Parti siyasetinin farkını her vesile ile vatandaşlarımıza ve hemşerilerimize gösterme gayreti içerisindeyiz. Bu uyum, siyasetteki hizmet anlayışı ve yarışın sadece millete hizmet sevdasında olduğu bilinci, AK Parti’nin en temel parti olmasını sağlayarak, bu güzel kadro ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın şahsında da, teşkilatlarımızla vücut buldu. İnşallah bu uyum ve anlayışın devamıyla Sakaryalı hemşerilerimizin yüzlerini güldürmeye, yarınlarını aydınlatmaya devam edeceğiz. Başkanımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum” dedi.

Hayırlı uğurlu olsun

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu tebrik eden AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “Gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız gerekse İl Başkanımız, durumu çok güzel duygularla ifade ettiler. Dolayısıyla bizde hayırlı olsun diyoruz. Bu Sakarya’nın birlik ve beraberliğini göstermek açısından güzel bir manzaraydı. İnşallah 31 Mart akşamı da aynı birlik ve beraberlik duygularıyla bu süreci sağlıklı bir şekilde sonuçlandıracağımıza inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Ağabeyliğine devam edecek

Son olarak duygularını ifade eden AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, “AK Parti, Genel Başkanı’ndan teşkilat üyelerine kadar hayatın her alanında 24 saat çalışıyor. Bunun sonucunda her sahada başarı elde ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız 5 yıl içerisinde bu şehirde gerçek bir ağabeylik yaptı. Bunu Sayın Başbakanımız söylüyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız hiçbir sıkıntıya müsaade etmedi. Riskler de aldı. Eminim ki, Büyükşehir Belediye Başkanımız parti yetkililerimizin uyguladığı prosedürlerden de başarılı bir şekilde çıkacak ve ağabeyliğine 5 yıl daha devam edecek. Allah hayırlı uğurlu etsin” şeklinde konuştu.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs