Ali İnci Çalışıyor

Hendek belediye başkan Ali İnci, ben gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyorum dedi.
Editör Editör

Hendek belediye başkanı Ali İnci'nin sınıf arkadaşı olan öğretmen Alaattin Özdin ve Sadettin Akça'nın teklifi üzerine; Mehmet Emin Şimşir ile Erol Erdem okul çıkışı Hendek'e gittik. Belediye başkan Ali İnci'yi makamında ziyaret ettik. Hendek MEM Sabri Doğan da bizimle beraber oldu.


4.DÖNEM BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLME REKORU ALİ İNCİ’DE
Her seçimde oylarını artırarak, Sakarya'da 4 dönem belediye başkanı seçilip rekor kıran Ali İnci, Hendek için yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı. Daha sonra bizi Hendek’te gezdirdi. Birçok yerde olmayan sinema, Hendek'te var. Başkan Ali İnci ile birlikte sinemada film izledik.


HENDEK ANLATILMAZ, GEZİLİP GÖRÜLÜR

Hendek'te gezip gördüğümüz yerlerden bazılarının sadece isimlerini yazabildim; Bayraktepe, Bayraktepe Şelalesi, Bayraktepe Botanik Parkı, Salman Dede Orman Parkı, Hendek Gençlik Merkezi,  Hendek Şehitliği, Uludereçayı  gezi yeri,  Kapalı Spor Salonu, Yüzme Havuzu, HEM Gençlik Merkezi, Park AVM, Kültür Evi, Güreş Eğitim Merkezi, Otobüs Terminali, MYO, Okullar, SGK, Sanat ve Meslek Kursları, BEL-İş Meslek Edindirme kursları, Belediye Hizmet Garajı, Kentsel Dönüşüm Konutları, yollar- caddeler, Tarımda Dünya Standartlarını yakalama projesi, Türkiye'nin en gözde camilerinden biri olacak olan Rasim Paşa Camisi...

Başkan Ali İnci, yaptıklarını, yapacaklarını anlattı. Ben yazmaya yetiştiremedim. Bunun için diyorum ki; HENDEK ANLATILMAZ, GEZİLİP GÖRÜLÜR.



Mehmet AYDOĞAN
Geyve Haber

Kadim dostlar Alaattin Özdin, Ali İnci ve Sadettin Akça

Alaattin Özdin ve Başkan İnci'nin dostluğu işte böyle... El eleler

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs