Ramazan'da Kimse Kimsesiz Kalmayacak

İl Müftüsü İlyas Serenli ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “‘Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman’ temalı projeyi Müftülük temsilcilerimizle istişare ettik. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu anlamlı projesine Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen desteği sağlayacağız. Projenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Ali ARICI Ali ARICI

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Müftüsü İlyas Serenli, Müftü Yardımcıları Necdet Arman ve Yusuf Akkuş’u makamında misafir etti. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ‘Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman’ projesi hakkında Başkan Toçoğlu’na bilgiler veren İl Müftüsü Serenli, “Bu Ramazan ayında ‘Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman’ temalı bir konuyu ele aldık. Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimizle projemizi paylaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız projemize tam destek sözü verdi. Bu çalışmamızla toplumumuzdaki ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza ulaşmış olacağız. Sayın Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Planlı Bir Süreç İzleyeceğiz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Diyanet İşleri Başkanlığımız son yıllarda önemli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, ‘Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman’ temalı sosyal projeyi müftülük temsilcilerimizle istişare ettik. Ortak akıl ile projede planlı bir süreç takip edeceğiz. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu anlamlı projesine Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vereceğiz” ifadelerini kullandı.


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs