Yeni hastanede geri sayım başladı

Geyve Devlet Hastanesi inşaatında start verildi. İhaleyi üstlenen Hekimoğlu İnşaat Sahibi ve çalışanları ile bir araya gelen Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya bölgede incelemelerde bulundu.
Ali ARICI Ali ARICI

Uzun zamandır kamuoyunu ilgilendiren hatta iptal edildi söylentileri gündemden düşmeyen, bölgenin en büyük 40 yataklı Geyve Devlet Hastanesi inşaatında ilk kazma vuruldu. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ihaleyi kazanan firma sahibi Hulusi Hekimoğlu ile birlikte Tepecikler Mahallesi’nde başlayan inşaat çalışmalarını inceledi.


ÜST DONANIM, SON TEKNOLOJİ


Başkan Murat Kaya, hastane ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Hastane projemiz uzun süredir gündemde olmasına rağmen bazı sebeplerden dolayı ihale süresi uzadı. Pürüzler geçtiğimiz haftalarda ortadan kalktı. 15 289 000 TL’lik sözleşme imzalandı. İnşaat için ilk çalışmalara başladık. Hastanemiz 400 günde tamamlanacak. 40 yatak ve 6 yoğun bakım üniteli olacak. Yeni hastanemiz, üst düzey donanımı ve son teknoloji ile bölge hastanesi özelliğinde vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti verecek” dedi.


"İNCELEMELER BİTTİ"


Yapımına başlanılan hastanenin ihalesini kazanan firma sahibi İşadamı Müteahhit Hulusi Hekimoğlu, “Tepecikler Mahallesindeki 23. 400 m2 arazi üzerinde hastane inşaatı için ilk çalışmalara başladık. İncelemelerimiz bitti. Kısa süre içinde inşaatı tamamlayacağız” diye konuştu.


Sakarya Güney / GEYVE

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs