Geyveli Telekom’dan dertli!

Geyve’de Türk Telekom’ ile ilgili şikayetler arttı. Aboneler tarafından gelen şikayetlerde hizmet kalitesindeki ciddi aksaklıklar dile getiriliyor.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Tepecikler Mahallesi Buhara Sokak’ta ikamet eden Osman Ercan, Türk Telekom’dan dertli olanlardan biri. Ercan, hafriyat kamyonlarının geçtiği sırada mahallede bulunan Telekom hattı kablolarının kopması sonucu bir süredir telefon hizmeti alamadığını belirtti. Konu ile ilgili yetkili mercilere başvuru yaptığını, sorunun ise 20 gündür çözülmediğini vurguladı.

“NEYİN FATURASI!”


Ercan; “30 Kasım günü telefon hattımız aniden kesildi. Sonra fark ettik ki sokağımızdan geçen hafriyat kamyonları telefon kablolarını koparmış. Durumu hemen yetkililere aktardık. Fakat ne gelen var ne giden. Her gün bıkmadan defalarca kurumu arıyorum. Her aradığımda ‘yarın yapacağız’ diyorlar. Fakat yarınlar 20 gün oldu. Bu durum da yetmezmiş gibi bir de alamadığım hizmetin faturası geldi. Bu faturayı neden ödeyeyim ki! Fatura ödeme tarihi geciktiğinde hemen faiz alıyorlar. Peki, alamadığımız hizmetin bedeli için bize ne kadar ödeyecekler, çok merak ediyorum” diyerek veryansın etti.


Öte yandan hizmet akışındaki rahatsızlıklar dışında abonelik konusunda da şikayetlerin olduğu ilçede, telefon hattı için 4 aydır bekleyen kurumsal firmalar kızgınlıklarını dile getirdi.


Geyve’de bulunan showroom mağazası ile sadece ilçeye değil ülke genelinde de online satış yapan Afacanlar Grup, yeni açılan showroom mağazasına 4 aydır telefon bağlayamamaktan şikayetçi.


“TELEKOM HANGİ ÇAĞDA? ”


Afacanlar Grup Firma Sahibi Sedat Dalgıç durum ile ilgili; “Yıllardır Geyve ve çevresinde; okul, bebe, çocuk ve genç giyiminde lider firmayız. Müşteri portföyümüz Sakarya’dan olduğu gibi online satışımızla Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna kadar ulaşıyor. Geçtiğimiz aylarda bölgenin en büyük showroom giyim mağazamızı, Lise Sokak Gelpaş karşısında vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Fakat mağazamıza 4 aydır telefon hattı çekemiyoruz. Konu ile ilgili başvurduğumuz yetkililer, altyapı yetersizliğini dile getiriyor. Çözüm üretilmediği gibi sorunun bizim tarafımızdan çözülmesi bekleniliyor. Proje sunmamız isteniliyor. Koskoca Türk Telekom Ağı, bir ilçenin bir semtine mi hizmet getiremiyor? Hangi çağda yaşıyoruz Allah aşkına!” dedi.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs