Masanın Sultanlarına Ödül

Geyve kaymakamı İlyas Memiş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, Sakarya'da düzenlenen sportif ve kültürel etkinliklerde ikinci olan Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerini tebrik ettiler.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Masa tenisi turnuvasında Sakarya ikincisi olan Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin Masanın Sultanları Zeynep Betül Turhal, Gamzenur  Yılmazer, Ebru Çetin ve İlayda Eren; öğretmen sevgisini anlatan şiiriyle Sakarya ikincisi olan Sevilay Şayan ve Bugün Bayram şiiriyle liseler arası şiir yazma yarışmasında il üçüncüsü olan Büşranur Çekitaş; okul müdürü Ahmet Akkuş ve müdür yardımcısı Şeref Bulut ile beraber Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal ve kaymakam İlyas Memiş'i makamında ziyaret etti.

Geyve Kaymakam İlyas Memiş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik edip çeşitli hediyeler verdi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs