Trafik Tescil Belgesi ve Ruhsatsız Motorlar Bağlanıyor

A 2 Sürücü Belgesi, Trafik Tescil Belgesi ve Ruhsatları olmayan Motorlar Emniyet ekiplerince sıkı bir denetim altında tutuluyor.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN






Ruhsat ve Trafik Tescil Belgesi olmayan motorlar


Geyve Emniyet ve Trafik Ekiplerince, A2 Sürücü Belgesi, Ruhsat ve trafik tescil Belgesi olmayan, Motosiklet, Skuter, Ve Motor gibi araçların trafiğe çıkabilmesi için bu evraklarını çok acil olarak temin etmesi gerekiyor.


Emniyet yetkilileri,GEYVE HABER Muhabirimize şu açıklamada bulundu " İki tekerlekli vasıtalardan olan motosiklet, skuter, moped gibi motorları kullanmak için A 2 sürücü belgesi, trafik tescil belgesi ve ruhsat almaları yasal olarak gerekli olan işlemlerdendir.


Yaptığımız bu uygulamalardan vatandaşlarımız memnuniyetlerini dile getirmekle beraber bizlerde gerekli yaptırımlarımıza devam edeceğiz.


Halkımızla elele vererek birçok sorunumuzu çözmek ve yaşadığımız yeri şehir gibi şehir yapmak en büyük idealimizdir" dediler.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs