En İyi Dost Kitaptır

Geyve Alifuatpaşa Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan 52.Kütüphaneler Haftası ilçe Kutlama programı, izleyenleri okumaya teşvik etti.
Editör Editör

Geyve Alifuatpaşa  Ortaokulu  öğrencileri tarafından hazırlanan Kütüphaneler Haftası programı; İlçe kaymakamı İlyas Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Duran, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti. 

 Alifuatpaşa Ortaokulu Müdürü Bahatdin Aydemir, yaptığı açılış konuşmasında; katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.


Öğrenciler, yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşmalarda ve okudukları şiirlerde özetle şunları vurguladılar:

Bilim, kültür, sanat, edebiyat, tarih gibi alanlarda, bir milletin hafızasını oluşturan kütüphanelerin, dünü günümüze, günümüzü yarınlara ulaştıran en önemli binalardır.  Böylece bilgi birikimini gelecek kuşaklara aktarmak için kütüphanelerin yaşatılması  gerekiyor.

Bilgi çağında olmamıza ve farklı teknolojik depolama yöntemlerinin var olmasına rağmen, kitaba ve kütüphaneye olan ihtiyaç halen devam etmektedir. Çocuklarımıza en güzel tutku; okuma alışkanlığı ve en iyi dost kitaplardır.

Öğrencilerin  sahneye koydukları "Genç nesillere kitap okuma alışkanlıklarının kazandırılması" konulu tiyatro oyunları seyircinin beğenisini topladı. 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


a

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs