Genç Gönüllülerden Muhteşem Tören

Geyv Genç Gönüllüler Derneği 5-6 yaş erkek sıbyan talebelerinin hatim programı davetlilerin gönüllerini coşturdu.
Editör Editör


Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda gerçekleştirilen programa, Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Geyve Belediye Başkan vekili Zeki Güneri, Ak Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Eşme imam hatibi Ahmet Taşcı, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geyve Genç Gönüllüler Derneği Başkanı Selami Akkuş’un sunduğu programda, 5-6 yaşındaki erkek talebelerin okudukları Kuran-ı Kerim, dua,hadisler, şiir ve tarihi konuda bilgi yarışması izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Minik talebeler ezberden ayetler, namaz sureleri, dualar, arapca hadis ve anlamları ile şiirler okurken siyer, akaid ve adab dersi sorularını cevapladılar.

Seyircilerin minikleri ayakta alkışladığı program dua, başarı belgeleri ve hediyelerin verilmesinin ardından Eşme İmam hatibi Ahmet Taşcı hocanın yaptırdığı dua ile son buldu.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


Selami AKKUŞ

Ahmet TAŞÇI

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs