Meyve Bahçesinde Bayram

Zamanı geçmekte olan meyve bahçesinin ürününü toplamak için bayram bile yapamıyorlar.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN



İrfan Özer oğlu ile beraber elma topluyor





İrfan Özer(45)









Starking(Şahyıldızı)Elma



Golden(Altın) Elma



Heba olan meyveler







Starking(Şahyıldızı)Elma



İrfan Özer Elma topluyor


Meyveler yere dökülüyor. Toplananlar ise para etmiyor. Müstahsil kan ağlıyor.


Hal binası yokluğu ve kooperatifleşme olmadığı yetmiyormuş gibi karayolu üzerine birde hal kontrol binası koyulmak suretiyle gelecek olan tüccarın girişi engellenince üretici tamamen zor durumda kaldı.


Ramazan-ı Şerif Bayramı'nın ikinci günü bir gezinti yaptık. Saat 09.00 da eşi ve oğluyla beraber Traktörüyle meyve bahçesine elma toplamağa gelen vatandaşlardan birini görüntüledik.


İrfan ÖZER; GEYVE HABER Muhabirimize "Meyvelerimiz bahçede kaldı. Toplatmak için işçiye verecek paramız yok. Eşim ve oğlumla beraber bahçeye gelerek toplamaya çalışıyoruz.


Aslında bugün bayramın ikinci günü amma bayram yapacak konumda değiliz. Cebimizde beş yeni kuruş yok. Mahsül tarlada nasıl bayram yapalım. Aldığımız faizli kredilerin günü geçiyor, ürün para etmiyor, bir hal binamız ve koooperatifimiz yok. Yetkililerden bu sorunumuza biran önce çözüm bulmalarını bekliyoruz"dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs