PAMUKOVA’DA YENİ BAŞKAN BONCUKÇU

AK Parti Pamukova İlçe Teşkilatı Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi’nde görevi bırakan Sibel Koç Bilal'in yerine başkanlığa Canan Boncukçu seçildi.
Ali ARICI Ali ARICI

AK Parti Pamukova İlçe Teşkilatı Kadın Kolları 5.Olağan Kongresi, Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda gerçekleşti. Kongreye Ak Parti Sakarya Milletvekili ve Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Ali İhsan Yavuz, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Ak Parti ilçe Başkanı Fatih Akın, Belediye Başkanı Cevat Keser, Ak Parti 25.Dönem Milletvekili Ali İnci, 24. Dönem Milletvekili adayı Ender Serbes partili kadınlar ve misafirler katıldı.


GÖNÜLDEN GÖNÜLE KÖPRÜ

Kadınların oldukça ilgi gösterdiği kongre divan saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Görevi bırakan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Koç Bilal, görev yaptığı dönemde yaz-kış demeden çalışıp birçok projeler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Gittiğimiz her yerde kadınlarımızın dertleri ile dertlendik, sevinçleri ile mutluluklarına ortak olup gönülden gönüle köprüler kurduk. Görevimi Canan Boncuk hanımefendiye teslim ederken yeni yönetime gelecek arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.


“SİYASETİN ÖZNESİYİZ”

İlçe Kadın Kolları yeni Başkanı Canan Boncukçu, hiçbir engele aldırmadan davalarının ve partileri adına çalışacaklarını ifade ederek “Bu dava aşkı ile siyasetten, ekonomiye, ekonomiden sağlığa, kültürden sanata hayatın her alanında aktif rolleri üstleniyoruz. Bir yandan da anneler olarak bu ülkenin gelecek nesillerini yetiştiriyoruz. Bizler siyasetin nesnesi değil siyasetin öznesiyiz. İnşallah devralacağımız bayrağı daha yükseklere taşıyarak, yaklaşan seçimlerde canla başla birlik içerisinde durmadan çalışacağız” dedi.


BAŞKAN KESER

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser ise “Tüm seçimlerde kadınlarımızın rolü çok büyüktür. Çünkü tek tek evlerde hanımlarla görüşen kadınlarımızdır. Pamukova’da yüzde 68 olan oyumuzu daha yukarılara çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Pamukova Belediyesi’ne gelen bir vatandaşım dahi eli boş dönmemiştir. Bundan sonra da birlik berberlik içerinde çalışıp oyumuzu daha yukarılara çıkartacağız” dedi.

İlçe Başkanı Fatih Akın de görevi devreden İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Koç Bilal’e teşekkür ederken, Canan Boncukçu ve yönetimine başarılar diledi.


HATİPOĞLU

İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu kadınların önemine dikkat çekerek, “Allah bu partiyi kurandan razı olsun. 2019 seçimi özgürlüklerimizin tavan yapacağı gündür. Biz beşiği de sallayacağız, dünyayı da sallayacağız, ülkeyi de sallayacağız, beyleri de sallayacağız ve kimseye bakmayacağız önümüze taş konsada o engeli aşacağız” dedi.


MİLLETVEKİLİ YAVUZ

AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz ise “Bırakın kamuda çalışanların baş örtüsü takma yasağını, avukat bile olamıyordu. Çarşaflı fotoğrafla kimlik verilmedi. Üniversite kampüslerinden içeriye giremiyorlardı. Sandık başında görev alamıyorlardı. Oralardan geliyoruz. Tabiri caizse anamız ağladı. 1980 öncesi ve sonrası binlerce kişi öldü analar ağladı. İnşallah bir daha böyle günler yaşamayacağız” dedi.


KURAN-I KERİM

Görevi devreden Kadın kolları İlçe Başkanı Sibel Koç Bilal, görevi devralan yeni Kadın Kolları ilçe Başkanına Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti. Konuşmalar, hediye ve plaket takdimleri sonrası yapılan oylamada delegelerinin oylarının çoğunluğunu alan Canan Boncukçu, AK Parti Pamukova Kadın Kolları’nın yeni başkanı seçildi. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs