Kır: Adaylığını Açıkladı

İYİ Parti İl disiplin kurulu üyesi Mehmet Kır, Parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Adeta gövde gösterisine dönüşen Aday Adaylığı açıklamasında tüm Teşkilat kademeleri hazır bulundu.
Ali ARICI Ali ARICI

Mehmet Kır, Milletvekilli seçildiği takdirde Milletvekilliğinin Sakarya’da nasıl yapıldığını göstereceğini bildirdi.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ…

Bugünlere gelmenin kolay olmadığını, çok zor olduğunu ve korku tünelinden geçtiklerini ifade eden Kır yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İl, İlçe teşkilatlarımız yanımızda. 23 Kasım’da bu tarafa tüm teşkilatları kurup, üyelerini yapıp, İlçe ve İl Kongrelerini yapıp ve Ankara’da Türk Siyasi Tarihinde hiç görülmemiş, Polis kayıtlarına göre 123 bin kişinin katıldığı büyük bir kongreyi 1 Nisan’da gerçekleştirdik. İnanın buralara gelirken o kadar kolay olmadı. Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlar ortada, Türk Siyasi hayatında daha hiçbir siyasi parti kapatılmadan bir başka siyasi partinin tuttuğu vaki değildir. Ama biz tabandan dip dalgası ile beraber kurulmuş bir İyiler hareketi, cesurlar hareketiyiz. Bizim hedefimiz şahsımızın değil, ülkenin ve geleceğimizi kurtarmaktır.. Bu bizde köprüden önce son çıkış seçimidir. Bu seçim çok önemlidir, bu seçimde Milletvekilli seçiminden daha ziyade Cumhurbaşkanlığını önemsiyoruz. 24 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin kaderini belirleyecek en önemli seçimi hep beraber yapacağız. Milletvekilliği aday adaylığımda bana destek veren tüm İl, İlçe ve Teşkilat kademelerime teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun biz birinci parti iddiası ile ortaya çıkıyoruz Allah’ın izni ile Sakarya’da birinci parti olacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olacağı iddiası ile yola çıkıyoruz. Biz arkadaşlarımızla yine sokaklarda olacağız.Sakarya’da Milletvekili olduğum an Milletvekilliğinin nasıl yapıldığını, girmedik köy bırakmayan bir Milletvekilinin nasıl olduğunu, ben Belediye Başkanlığında bunu ispat ettim. Milletvekilliğimde Sakarya’da fakir fukaranın yanında nasıl olunacağını, mazlumun yanında nasıl olunacağını, haksızın karşısında haklının yanında nasıl olacağımı Allah’ın izni ile hepiniz göreceksiniz. Biz bu iddia ile yola çıkıyoruz 40 yıllık siyasi birikimimle ve bu iddiamızı Allah’ın izni ile gerçekleştireceğiz”şeklinde ifadelere yer verdi.

Mehmet Kır’ın Öz Geçmişi

1958 doğumlu olan mehmet Kır, Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İktisat Uzmanlığı mezunudur. 3 dönem Geyve Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Kır iki çocuk babasıdır.

Geyve Haber




#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs