Geyve Köylerine Doğalgaz Müjdesi

Boğaz hattında bulunan mahallelere doğalgaz bağlanıyor..
Editör Editör

. Mahallelerimizin taleplerini ilettik.Sağolsunlar boğaz hattında hemen çalışma başlatacaklarını ifade ettiler. Mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımız adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, boğaz hattındaki mahallelerinin ardından doğalgaz çalışmalarının sırsaıysla Doğantepe, Umurbey ve Sarıgazi mahallelerininde de devam edeceğini belirterek “Geyve ve Pamukova ilçelerimizin doğalgaz yetkisi Akmercan firmasında.İlçemizde temiz enerji doğalgazı kullanmak isteyen mahallelerimizden talepler vardı. Meclis üyesi arkadaşımla birlikte Akmercan şirketinin Yönetin Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü ile bir araya geldik. Mahallelerimizin taleplerini ilettik.Sağolsunlar boğaz hattında hemen çalışma başlatacaklarını ifade ettiler. Mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımız adına kendileierne teşekkür ediyorum” dedi.





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#akmercan #murat-kaya #dogalgaz #koyler #baglaniyor

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs