ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI ÇOK RENKLİ GEÇTİ

Öğretmenler günü kutlamaları Cumhuriyet meydanında başladı,Saygın tesislerinde neşe içinde sürdü.



Öğretmenler günü kutlamaları Cumhuriyet meydanında başladı.Atatürk büstüne çelenk konulması,saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla meydandaki tören sona erdi.





Saygın tesislerinde yine öğretmenlerin düzenlemiş olduğu etkinliklere geçildi.Etkinliklere eski ve yeni öğretmenler eksiksiz katıldı.Emekli öğretmenlere hizmet onur belgeleri takdim edildi.





yeni ve genç öğretmenlerin görev yemini sırasında genç öğretmenlerin gözlerindeki ışıltı görülmeye değerdi.Vatana millete hayırlı nesiller yetiştirme sözü verdiler.





Öğretmenler kendi aralarında oluşturdukları koro ile kendilerini izleyenlere türkü ziyafeti verdiler.Programlarının sonunda okudukları Türkiyem parçası ile uzun uzun alkışlandılar.





Kız meslek lisesi öğrencileri öğretmenlerini bu özel günlerinde onurlandırarak kendi el emeklerini izleyenlere sundular.mankenliklerini de kendileri yapan öğrenciler profosyonel mankenlere de taş çıkarttılar.



 





Yine öğrenciler sahnedeydi ve yine öğretmenlerine çok güzel jestler yaparak günü şenlendirdiler.Kız meslek lisesi öğrencileri sahnedeydi Geyve ve civar yerleşim bölgelerine ait geleneksel giysileri tanıttılar ve doğrusu muhteşemdiler.



 



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs