AĞAÇ DİKİLECEK BÖLGELER

Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Geyve Orman İşletme Müdürlüğünde, özel ağaçlandırma başvurularını arazide inceledi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve'de yapılan incelemeye Bölge Müdür Yardımcısı Halil Karademir, Etüt-Proje Başmühendisi Ziya Karagüzel, Geyve İşletme Müdürü Celalettin Kaba, Doğançay, Alifuatpaşa ve Soğuksu İşletme Şefleri eşlik etti.

Bölgede yapılan incelemeler sonrası açıklamada bulunan Orman Bölge Müdürü Ziya Polat : ” ​Kesinleşen kadastro çalışmaları neticesinde orman sınırları içinde kalan, amenajman planına ve aktüel durumuna göre verimli orman niteliğinde olmayan yerler dışında, bozuk ve açıklık vasıftaki devlet ormanlarına yapılan, özel ağaçlandırma müracaatlarını, özel ağaçlandırma çalışmalarında usul ve esasları düzenleyen 7310 nolu özel ağaçlandırma tamimi kapsamında değerlendiriyoruz.

Köy tüzel kişilikleri, belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları, gerçek kişiler, her türlü tüzel kişiliği olan kuruluşlar özel ağaçlandırma ve özel imar-ihya başvurusunu elektronik ortamda, e-devlet üzerinden müracaat edebilirler. Müracaat sahasının teknik, idari ve hukuki yönden özel ağaçlandırmaya engel bir durumu olması durumunda izne konu edilemeyeceğinin bilinmesi gerekmektedir. ” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Ziya Polat Geyve Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı, Nuruosmaniye, Akkaya ve Hırka köylerinde, arazide yapılan incelemeler neticesinde, özel ağaçlandırma uygulama projelerinin tanziminde birlikteliğin sağlanmasını söyledi.

#agac #dikim #yerleri #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs