GEYVE’DE 23 NİSAN COŞKUSU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

 

Geyve’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102.yıldönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başlayan program; Atatürk Ortaokulunu bahçesinde devam etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına Geyve Kaymakamı Murat Güven, Belediye Başkanı Murat Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Boyraz, Siyasi Parti Temsilcileri, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğ. Mehmet Kütük, Emniyet Müdürü Mustafa Kökağaç, ilçe Müftüsü Murat Okuyar, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın sunuculuğunu Ali İhsan Can ve Ayşe Dereli öğretmenler başarıyla yaptı. Atatürk Ortaokulu müdürü Mehmet Çelik, günün anlam ve önemi hakkında kısaca şunları söyledi: Sevgiye, kardeşliğe ve bilime açılan kapı olan ve gururla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza oln güven ve sevgisini göstermektedir. Öğrenciler şiirler okudu.

Öğrenciler arasında mendil kapmaca, kaşıkta yumurta yarışı gibi yöresel oyunlar ile Karaçam Ortaokulu öğretmeni Safiye Bostancı’nın çalıştırdığı halk oyunları gösterisi çok beğenildi.

23 Nisan konulu şiir yazma ve resim yapma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Şiir dalında dereceye girenler:

1.Ceylin Uzun- Eşme İlkokulu,

2.Kerim Ali Can -Kazımpaşa İlkokulu,

3.Alperen Yılmaz-Atatürk İlkokulu,

Resim:

1.Cemre Çetinkaya-Gazipaşa Ortaokulu,

2.Meryem Özdil- Alifuatpaşa Ortaokulu,

3.Elif Şen-Kozan Ortaokulu.

 

#23 #nisan #kaymakam #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs