Geyve Namazla Dirilecek

“Namazla Diriliş” konferansı
Emir DOLUNAY Emir DOLUNAY

“Namazla Diriliş” programları ile insanların namazla buluşmasını, namazı sevmesini ve namazı hayatının merkezine koymasını sağlamak için yıllardır büyük gayret gösteren İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut, Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin davetlisi olarak Geyve’ye geliyor.

2006 yılında kurulan Namaz Gönüllüleri Platformu İcra Kurulu'nda yer alan Ahmet Bulut, ülke çapında organizesi içinde bulunduğu "Namazla Diriliş Programları" ile tanınıyor.

"Haydi camiye" ve "Gençlik ve Namaz" kampanyası gibi çeşitli çalışmalara katkıda bulunan İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut, ülke çapında konferans serileri ve televizyon programlarında namazla ilgili konuşmalarıyla tanınıyor.

“Kullandığımız birçok elektronik eşyanın garantisi var. Söyler misin bana senin ne kadar garantin var? Kaç yıl, kaç ay, kaç gün, kaç saat ömrün var? Bilmiyorsun... Elindeki telefonun garantisi var senin yok. Öyleyse sakın erteleyip yarın kılarım deme.” diyen Ahmet Bulut, yüreklere namaz sevgisini yerleştirmek, namazı sevdirmek için büyük çaba sarf ediyor.

20 Aralık 2022 Salı günü Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin davetlisi olarak Geyve’ye gelecek olan Ahmet Bulut Hoca, Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda saat 18.00’de “Namazla Diriliş” konferansı yapacak ve program sonrasında kitaplarını imzalayacaktır.

Tüm Geyve halkı davetlidir.

Program Tarihi: 20 Aralık 2022 Salı

Program Saati: 18.00

Program Yeri: Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu (Geyve Meydanı)

#geyve-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs