AK PARTİ ADAYI ALEMDAR GEYVE'de

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Cumhur İttifakı AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar, Geyve esnafını ziyaret etti ve Doğantepe mahallesinde büyük bir coşkuyla karşılandı.

Geyve belediye başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Metin Atalay konuyla ilgili şunları söyledi: Milletvekilimiz Sayın Murat Kaya, 28.Dönem AK Parti Sakarya milletvekili adaylarımız Sayın Kürşat Kılıç,Sayın Rahmi Can Şeşen, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Yusuf Alemdar, AK Parti İlçe başkanımız Sayın Abdullah Özdemir, Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Furkan Gökmen, Kadın Kolları başkanımız Sayın Şükran Sertel Şan, Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanımız Sayın Murat Çakmak,Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe başkanımız Sayın Şahan Üstün ve Teşkilat mensuplarımız ile birlikte kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik.
Bizleri büyük bir çoşku ile bağrına basan hemşehrilerimize hürmetlerimi sunuyorum.Rabb'im birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.

Sakarya milletvekili Murat Kaya, Sakarya Büyükşehir Belediye başkan adayı Yusuf Alemdar, Geyve belediye başkan adayı Metin Atalay, AK Parti ilçe başkanı Abdullah Özdemir yaptıkları konuşmada; 31 Mart Yerel Seçimleri için Cumhur İttifakına destek istediler ve seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını dilediler.

#alemdar #atalay #geyve #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs