GEYVE'DE 19 MAYIS COŞKUSU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Kaymakamlığı, Geyve Gençlik ve Spor Müdürlüğü; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 104. yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

KATILIM ÇOK OLDU

Cumhuriyet Meydanındaki törende, Geyve Gençlik ve Spor müdürü Fikri Egemen Ege, Atatürk anıtına çelenk sundu. Kapalı Spor Salonundaki törene İlçe kaymakamı Murat Güven, belediye başkanı Selçuk Yıldız, MYO müdürü Doç. Dr. İbrahim Taha Dursun, Emniyet Müdürü Serkan Duran, Jandarma komutanı Teğ. Gökhan Aktan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Müftü Mülayim Bayındır, Orman İşletme Müdürü Celalettin Kaba, İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Saban, Vergi Dairesi Müdürü Nihat Tarımcı, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Enes Güven, Siyasi Parti Temsilcileri, gaziler, vatandaşlar katıldı.

GÖSTERİLER BEĞENİLDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Geyve Gençlik ve Spor Müdürü Egemen Ege, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Öğrenciler şiirler okudu. Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Jimnastik gösterileri, Geyve Halk Eğitim Müdürlüğünün karate ve folklor gösterisi çok beğenildi. Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin mehter takımının söylediği kahramanlık marşları seyirciyi coşturdu. Geyve Elvan Bey Anadolu Lisesinin hazırladığı bayram programını Nevin Kaya ile Yılmaz Çelik öğretmenler başarıyla sundular.

ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU

19 Mayıs Bayramı dolayısıyla düzenlenen sportif faaliyetlerde dereceye giren okullara kupa ve madalyalar verildi.

Birinci olan okullar:

Elvan Bey Anadolu Lisesi -erkek voleybol, Sağlık Meslek Lisesi -kız voleybol, kız ve erkek masatenisi, Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi-futsal.

İkinci okullar:

Geyve Anadolu Lisesi- kız ve erkek voleybol, masatenisi kız ve erkek,.Elvan Bey Anadolu Lisesi- futsal.

 Üçüncü okullar: 

Anadolu İmam Hatip Lisesi- voleybol ve masa tenisi, Elvan Bey Anadolu Lisesi, Sinan Bey MTAL

 

 

 

 

 

#geyve #19 #mayis #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs