FİLİSTİN BASIN AÇIKLAMASI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 Geyve Merkez cami önünde yapılan Filistin'e destek mitinginde Muhammet Karaman öğretmenin basın açıklaması:

Kalbi Filistin’le, Kudüs’le, Gazze’yle, Refah’la, Mescid-i Aksa ile Atan Kıymetli Geyveliler; Filistin Davasına Gönül Vermiş Mücahid ve Mücahideler, Değerli Basın Mensupları!.. Hepiniz Hoş Geldiniz!..

Sekiz ayı aşkın bir süredir Gazze’de soykırım yapan Siyonist İsrail rejimi üç gün önce gece yarısı yeni bir caniliğe, katliama imza atmış ve Refah’ta onlarca Filistinliyi bombalarla yakarak şehit etmiştir. 
İyice azgınlaşarak insanlıktan çıkan Siyonistler, vicdan ve merhametten uzak bir hâlde terör saldırılarını sürdürürken, katliamlarına ara vermeden devam ederken bu son saldırı sözün bittiği yer olmuştur. 

Uluslararası Adalet Divanı’nın saldırıları durdurma kararı aldığı Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde, yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarını bombalayan Siyonistlerin anlayacağı tek dilin silah olduğu da bir kez daha net bir şekilde ortaya çıkmıştır. 

Lanetli Kavim Siyonist İsrail’in tek anlayacağı dil, askerî güçtür, caydırıcı bir kuvvettir, her saldırısına misliyle karşılık verecek bir iradedir. Çünkü bu lanetli kavim, kendilerini dünyanın efendisi, tüm insanlığı ise kendilerinin kölesi, hizmetkârı görmektedir. 

Bunlar öyle bir kavimdir ki “Yumurtalarını pişirmek için dünyayı ateşe vermekten çekinmeyen lanetlilerdir.", yeter ki menfaatleri onu gerektirsin.
O hâlde Allah’ın lanetlediği bu kavmi diğer insanlarla eşit görmek, bunlara hoşgörü göstermek, merhamet beslemek tüm insanlığa zulüm değil de nedir?

Kıymetli Hazirun,

Filistin direnişinin kahraman mücahitleri karşısında acziyetin zirvesini yaşayan Siyonistler, savunmasız sivillerden intikam almaya çalışmıştır. Filistin direnişinin geçtiğimiz günlerde onlarca İsrail askerini esir almasıyla Gazze’de yeni bir darbe alan Siyonistler; bebek, çocuk, kadın, yaşlı, hasta demeden Filistinli, Gazzeli, Refahlı kardeşlerimizi katletmeye devam etmektedir. 
İsrail rejiminin zalimliğini, caniliğini ve katilliğini konuşmak artık beyhudedir. Bundan sonra yapılması gereken tek bir şey vardır ki o da Siyonistlere karşı başta âlem-i İslam, Ümmet-i Muhammed ve İslam ülkeleri olmak üzere tüm dünyanın, tüm insanlığın fiilen harekete geçmesidir!..

Sekiz ayı aşkın bir süredir Siyonistlere direnen Gazze halkının da Filistin direnişine destek olmak için meydanları dolduran vicdan sahiplerinin de tek isteği Siyonistlere karşı anladığı dilden yanıt verilmesidir. Bu bağlamda İslam ülkelerine ve liderlerine büyük bir sorumluluk düşmektedir. 
Zira İsrail rejiminin kınamalardan, sözlü tepkilerden anlamadığı ve bu tutumu umursamadığı gayet açıktır.

Bugün Gazze cayır cayır yanarken İsrail rejiminin üzerine kâbus olup çökmeyen, yıldırım olup düşmeyen, bomba olup yağmayan İslam ülkeleri ve Ümmet-i Muhammed için bu ayıp, bu acziyet, bu zillet kolay kolay unutulmaz!..

Şanlı Mehmetçiğimiz asırlarca tüm mazlumların umudu ve kurtarıcısı olmuştur. Bugün de mazlum Filistin halkının umudu yine Mehmetçiktedir.

Dün Kıbrıs’ta zulme başkaldırıp Akdeniz’i aşarak Kıbrıs’ı nasıl özgürlüğüne kavuşturduysa biz inanıyoruz ki Mehmetçiğimiz, elbet bir gün yine Akdeniz’i aşarak Filistin’i de özgürlüğüne kavuşturacaktır. Çünkü biliyoruz ki Kudüs, Mescid-i Aksa, Filistin özgür değilse tüm dünya, tüm insanlık tutsaktır!..

Bizlere düşen, Filistin’i, Gazze’yi, Kudüs’ü unutmamak; her ortamda, her zaman kardeşlerimizin yanında, Katil sürüsü İsrail’in karşısında olduğumuzu tüm dünyaya haykırmak ve yetkililerimizi İsrail için daha somut, daha caydırıcı adımlar atmaya davet etmektir.

*Gelin İsrail’i devlet olarak tanıma zilletinden vazgeçelim!.. 
*Ülkemizde bulunan ve terörist İsrail’in soykırımına destek veren İsrail *Vatandaşlarının vatandaşlık haklarını ellerinden alıp tüm Siyonistleri sınır dışı edelim!..
*Ülkemizde bulunan İncirlik ve kürecik gibi siyonist düzene hizmet eden üsleri kapatalım!.. 
*Siyonizme destek veren küresel sermayenin ülkemize girmesini ve buradan İsrail’e elektrik ve petrol gitmesine engel olalım!.. 
*Ülkemizin vatandaşı olup da İsrail’e gidip Siyonist İsrail için askerlik yapanları tespit ederek savaş suçlusu ilan edelim ve yargılayalım; ülkemizde barınmalarına müsaade etmeyelim!..

Bu noktada başta kendi ülkemiz olmak üzere, tüm İslam ülkelerine Sakaryadan, Geyve’den sesleniyoruz:

Ey Âlem-i İslam!..
Ey Ümmet-i Muhammed!..
Ey İslam ülkelerinin liderleri!..
Gazze yanıyor, Refah bombalanıyor, Kudüs ağlıyor, Mescid-i Aksa Esir; Gazzeli kardeşlerimiz soykırıma uğruyor, Müslümanların kadınları tacize ve tecavüze uğruyor!..

Âlem-i İslam’ın tükürüğüyle boğabileceği Lanetli bir avuç Siyonist, Ümmet-i Muhammed’in en şerefli, en izzetli, en onurlu insanlarını canlı yayında, dünyanın gözü önünde katlediyor, soykırıma uğratıyor!..
Biz daha ne kadar bekleyeceğiz?
Biz daha neyi bekleyeceğiz?

Filistinli kardeşlerimiz bugün insanlık dramının en acısını yaşıyor ve sadece kendi toprakları için değil tüm İslam coğrafyası için bedel ödüyor. 

Öyle ki Filistin direnişi bugün sadece kendi topraklarını koruma yahut özgürleştirme maksadıyla mücadele etmiyor!..

Filistinli kardeşlerimiz, aynı zamanda Bağdat’ın, Şam’ın, Doğu Türkistan’ın, Diyarbakır’ın ve İstanbul’un selameti için de cihad ediyor.
 
Bugün bizler çok iyi biliyoruz ki; karşımızda bulunan İsrail adlı terör organizasyonunun hedefi yalnızca Gazze, Refah, Kudüs yahut Batı Şeria ile sınırlı değildir!.. 

Bugün terörist İsrail; Gazze’de başarılı olduğu takdirde Siyonistlerin yarınki hedefleri Hatay, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman ve daha birçok şehrimiz olacaktır!..

Bundan dolayıdır ki Hamas sadece Filistin için değil; Türkiye için, İslam Âlemi için, Ümmet-i Muhammed’in onuru için de savaşmaktadır. 

Türkiye halkı, Hamas başta olmak üzere Filistin direniş hareketlerinin ne yanında ne de arkasındadır. Anadolu insanı, bugün Filistin direnişinin ta kendisidir!..
 
O zaman bu mücahidleri, mücahideleri, mübarek insanları yalnız bırakmak bizlere yakışır mı?
Oradaki zulüm dün başlamadı, yarın da son bulmayacak!..
Bu zulüm, o coğrafyadan Osmanlı Devleti çekilmek zorunda kaldığı gün başladı!.. Bir asrı geçkin zamandır Lanetli kavim İsrail ve destekçileri Batı tarafından İslam toprakları çalınmakta, Müslümanlar yurdundan edilmekte, sürgünlerde yaşamakta, soykırıma uğramaktadır!..

Oradaki kardeşlerimiz her gün, her saat, her dakika bu acıyı yaşarken bizler de en azından içimizde bu acıyı yaşayalım, yaşatalım!..

Ne zalimleri ne de zulümlerini unutalım; ne mazlum kardeşlerimizi ne de her gün yaşadıkları zulümleri unutalım!.. 

Elimizden bir şey gelmiyorsa dilimizde dua olsun, gözümüzde yaş olsun, dilimizde ah olsun, kalbimizde hüzün olsun Filistin, Gazze, Kudüs ve Mescid-i Aksa!.. 

Elimden hiçbir şey gelmiyor diyorsan Katil Sürüsü İsrail için beddua et, ürünlerini boykot et!..

En güçlü silahının boykot olduğunu; Yahudinin dininin, imanının para olduğunu ve ekonomik gücünü kaybettiğinde bir hiç olacağını unutma!..

Yahudi mallarını almazsan sen ölmezsin ama sen o malları aldığın sürece Gazzeli, Filistinli kardeşlerin ölmeye devam edecek ve akan kanda senin de parmağın olacak!..
O hâlde boykot ürünlerini öğren, alma ve aldırma!..

Açıklamamıza burada son verirken Filistin Direnişini ve Haması Selamlıyor, şunları bir kez daha hatırlatıyoruz: 

*İsrail diye bir devlet yoktur ve o topraklar gasp edilmiş, işgal edilmiş Filistin topraklarıdır!..

*Kudüs İslam’ındır!..

*Mescid-i Aksa Müslümanlarındır!..

*Filistin, İslam toprağı ve Müslüman yurdudur!.. 

*Zafer İnananlarındır ve Zafer Yakındır!..

#geyve #filistin #basin #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs