ANLAMLI ZİYARET

Geçen yaz Denizli'ye maça giden Fenerbahçeli taraftarlarca öldürülen Recep Kaya'nın ailesine 1907 Genç Fenerbahçeli taraftarlar ziyarette bulundular.


Geçen mayıs ayında Denizli'ye maça giden Fenerbahçeli taraftarlar tarafından hunharca öldürülen Nuruosmaniye köyünden Recep Kaya'nın ailesine 1907 Genç Fenerbahçeliler derneği üyelerinden anlamlı ziyaret.Recep Kaya'nın babası ve ağabeyi tarafından kabul edilen grup bir süre sohbet etti.Recep Kaya'nın babası ve ağabeyi bu ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını ve herzaman beklediklerini söyleyerek,bu ziyaret acımızı tazeledi ama bizleri de çok memnun etti dediler.Oğullarının ölümünden sonra kendilerini bir tek klüp müdürü Serkan Acar'ın telefonla aradığını ve Tuncay Şanlı'nın da kendilerini ziyaret ettiğini söyleyen acılı baba klüp başkanı Aziz Yıldırım'a ise sitem dolu sözler etti.Aziz Yıldırım'dan en azından bu talihsiz olayı kınamasını ve bu serserilerin Fenerbahçe taraftarı olmadığını ve kabul edilemez olduğunu söylemesini isterdik.Bu konu ile ilgili bırakın gelmesini bir telefon bile etmedi.Recep Kaya'nın ağabeyi ise köyün büyük çoğunluğu Fenerbahçeli idi.Ama bu olaydan sonra ve gelişmelerden sonra küskünlüğümüz oluştu.Artık burada Fenerbahçeli bulamazsınız,kimse kalmadı diyerek lafını başkan Aziz Yıldırım'a getirdi.



1907 Genç Fenerbahçeliler derneği üyeleri ziyaretten çok memnun kaldılar.Ürkerek geldikleri ortamda çok güzel ve olağan üstü güzel ve sıcak bir muamele gördüklerini söyleyen dernek üyeleri,internet ortamında Recep Kaya'nın ailesine katkı olması amacı ile toplanan maddi yardımı takdim ederken kampanyaya katılan özellikle Galatasaray taraftarına da çok teşekkür ettiler.İşte taraftarlık bu olması gerekir diye de görüş bildirdiler.


 



1907 Genç Fenerbahçeliler derneği üyeleri ve beraberindekiler ziyareti Recep Kaya'nın mezarına çiçek koyarak ve dua ederek son verdiler.Recep Kaya'nın babası ve ağabeyinden kendilerini ziyarete gelen gençlerden bir tek isteği vardı o da vakit buldukça devamlı ziyarete gelmeleri.Gençler de söz verdiler.Vakit buldukça geleceğiz.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs